Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Czy wasze rodzeństwo jest do was podobne?

Polecane posty

Moja siostra fizycznie jest całkiem podobna, ale jeśli chodzi o osobowośc, zainteresowania to w ogóle. W sumie kojarzy mi się z taką stereotypową 18 latką, stara się być modna i trendi, nie ma w niej żadnego indywidualizmu itp a ja w jej wieku słuchałam thrash metalu i zapjerdalałam w glanach. Zresztą niewiele się zmieniło, tylko ze teraz więcej słucham black metalu od thrashu :classic_cool: No i nie jest taka mądra jak ja, ma mniejszą wiedze ogólną, mniej się interesuje światem, poszerzaniem horyzontów, wiedzy itp. Brat ma podobne zainteresowania do mnie, muzyczne i historyczne, ale jest ekstrawertykiem i ma jakąś taką charyzme do zjednywania sobie ludzi, żeby go lubili a ja jestem aspołeczną introwertyczką. Fizyczne podobieństwo też jakieś jest, wierze że jest moim bratem a nie synem listonosza :classic_cool:

Gość gość
Charakter ma bardzo do mnie podobny, ale zainteresowania inne :)

CHUUJ CIE TO INTERESI MUUN KALEKO PELIKANSKA CHUUJOZO MOZESZ MI LIZAC PTAKA

Gość gość
Moja jest zypełnie inna i z wyglądu i z charakteru.

Gość gość
jestem jedynaczką :(

20:22 Hmmm, a czym się interesujecie i jaki macie charakter? Zawsze mi się wydawało że zainteresowania w dużym stopniu wynikają z tego, jaką dana osoba ma osobowośc. :)Ja mojej siostry zwyczajnie nie rozumiem, nie mówię tym językiem co ona i mam do niej zdystansowany stosunek, a z tego co zauważyłam zwykle siostry to są bliskie psiapsiuły :P

Gość gość
Ty uważasz sie za lepszą niż siostra więc o przyjaźni raczj nie moze byc mowy

Gość gość
zainteresowania to zainteresowania, nie mają nic wspólnego z temeramentem. Ciężko jest opisać charakter jednego człowieka, a co dopiero dwóch osób, ale jesteśmy podobne i nie mam problemu jej zrozumieć (nawet jak się z nią nie zgadzam).