Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po czym odróżnilibyście Polaka od obcokrajowców

Polecane posty

Gość gość

jw

Gość gość
po ryju, ubraniu, braku uśmiechu na ryju, a na babach 5kg tapety, i co drugie słowo k....rwa

Gość gość
po twarzy , slowianskie geny sa specyficzne oraz po ubraniu

Gość gość
po bluzganiu.

Gość gość
Turbana ani burki nie nosi.

Gość gość
to nie jest europejska, inteligenta fizjonomia, raczej jakis taki dzikus o wschodnich kalmuckich rysach twarzy. Czesto jakas czesc twarzy znieksztalcona (zbyt wydatny nos, wylupiaste oczy, okragla glowa, wystajace policzki, obwisly podbrodek, nadwaga). Widac ich juz z daleka a Polki to na kilometr odrozniam zeby nie wiem jak sie ubraly. Maja chciwosc wypisana na ryju i taki kozi, chytry usmiech.

Gość gość
przepuszcza kobietę w drzwiach, nie daje sobie pluć w twarz i nie toleruje obrażania jego rodziny, waleczny- walczy niezależnie od ilości przeciwników, a kobiety bluzgi, kuse ubrania, mówią dobrze o muzułmanach, lecą na arabów, turków ciapatych, zagraniczni mówią o nich polish slut

Gość gość
Słowiańska twarz- twarz przeciętnego Polaka jest podobna do Putina. Przeklinanie, absolutny brak kultury. W naszym kraju nie ma facetów wychowanych. Brak pojęcia o modzie. Albo noszą to co wszyscy "udający że się znają" czyli ostatnio koszula w krate i obcisłe rurki, albo wiejski freestyle. Mam styczność z obcokrajowcami i oni mają swój styl, któremu są wierni. Ubierają się w sieciówkach, któe są również w PL a mimo to nadal wiem z jakim ubraniem kojarzy mi się np John. No i zamknięte, często agresywne nastawienie do ludzi i życia, które bije od twarzy nieszczęśliwca . Czasami jest to przydatne- też nie chce Syryjczyków w Polsce bo oni nic nie wnoszą a nawet jeśli to zagrożenie. Ale ogółem nie jest to fajne...

Gość gość
Ta agresja rodzi się z kompleksów Polskich Panów :)

Gość gość
smutna gęba,głowa pochylona,brak empatii do drugiego człowieka,narzekacz,zawistny osobnik,zazdrosny,uszczypliwy,bezczelny "lubię" Polaków w kolejkach-nikt nam nie dorówna na szczęście 50% Polakow to serdeczni ludzie,

Gość Zyta Pierdziszeska
jezdze codziennie metrem i widze te pszenno buraczane ryje, w wiekszosci oczywiscie. Spojrzenie sploszonego psa, niedogolone niedomyte. Moze autami jezdza bardziej zadbani? bo w metrze to tradża.