Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Memols

W*****a mnie Robert Lewandowski

Polecane posty

Gość Memols

W*****a mnie Robert Lewandowski

Gość gość
A czemu?

Gość gość
A mnie w*****a ta plama po malinowej herbacie na biurku. Lepi się mi do ręki jak coś piszę i zaczęła zbierać kurz. Normalnie jestem przez nią w****iony. Ale nie załamuje się. Mam już szczwany plan jak się jej pozbyć ...

Gość gość
w***********a?

Gość gość
w y/r/u/cha?

Gość Memols
Witam. Nie wiem czy tylko ja mam taką opinię ale czy nie za dużo jest go w mediach ? Co otworzę jakiś serwis sportowy, włączę wiadomości sportowe to mam Lewandowskiego , jasne to jest jeden z najleprzych piłkarzy na świecie ale gra w niemczech w barwach bawarskiego klubu, tak naprawdę co nas to obchodzi ile on strzeli bramek. W reprezentacji ciągle tego nie potwierdza. A przecież jest tylu mistrzów w swoich dyscyplinach o których mówi się raz na 4 lata przy okazji igrzysk. No moi drodzy, mam dość tego wszechobecnego podlizywania się jego osobie. Zaufajcie mi że Niemcy nie podniecają się gdy Khedira strzelał gole dla Juventusu czy Realu. A my uważamy tego piłkarza za Boga, w dodatku ma denerwującą osobowość Sto razy bardziej wolę Piszczka, czy Błaszczykowskiego

Gość gość
Bo Polacy to taki naród wejdą do d**y każdemu. Zobaczcie co było z wałesą, tego c***a i kłamcy mają za swietego. A on z ludzi sobie robił jaja przez tyle lat.

Gość gość
Większość mediów w Polsce jest niemieckich, to nie dziw się, że promują właśnie jego. Polak, który gra dla niemiec, a w meczach w drużynie Polski się obija ...

Gość gość
Nie potwierdza w reprezentacji?Jak dobrze pójdzie to będzie miał najwięcej strzelonych bramek w historii.Gdyby nie on moglibyśmy nie awansować na euro.

Gość gość
Druga sprawa jest taka że piłka nożna jest najpopularniejszą dyscypliną u nas i ludzie sledzą jego poczynania.Widocznie jest duży popyt na artykuły związane z nim.

Gość gość
a tusk? zobaczcie jak nie wiele nam trzeba. Przez lata jaraliśmy się tuskiem czemu? bo był o bardziej liberalnych poglądach niż kaczynski nie był katolem itp. to samo lewandowski jest przystojny , robi karierę to odrazu nie wiadomo co. A bo już np. takim świerczewskim nie można sie podniecać bo pije wódke i robi syf. a między nami mówiąc gdyby świerczewski miał troche rozumu i lepszego trenera to dzisaj by