Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapomniana tabletka dzień po stosunku

Polecane posty

Gość gość

Witam. Zacznę od tego, że od roku biorę tabletki antykoncepcyjne sylvie20. W środę 17.02 miałam stosunek bez zabezpieczenia (był to 7 dzień z nowego opakowania), w czwartek zapomniałam o tabletce. W piatek zadzwoniłam do swojej Pani Ginekolog, kazała wziąć mi 2 tabletki naraz, ale powiedziała że już nic się na to nie poradzi. Od soboty mam brązowe plemienia- podejrzewam, że to od tabletek, ale przed chwilą na papierze zauważyłam jeszcze jasną krew. Obliczalam jeszcze dni płodne i wyszło, że właśnie w środę miałam jeden z tych dni. Jak myślicie, mogę być w ciąży? Test będę robić za kilka dni.

Gość gość
mozesz byc w ciazy , test zrob najwczesniej 14 dni po stosunku , a ginekolog nie miala racji mowiac ze nie da sie nic poradzic

Gość gość
Jutro wybieram się do niej na badania... co masz na myśli, mówiąc że się myli tak mówiąc?

Gość gość
na badania ? jesli jestes w ciazy to na usg za wczesnie , na test tez

Gość gość
Też czytałam że za wcześnie jest na badania, ale kiedyś już robiła mi takie usg a było znacznie wcześniej niż teraz, mo nie wiem może chodzi tylko o pieniądze... wtedy sprawdzała grubość endometrium

Gość gość
ty chyba zartujesz , co za lekarz robi badania pare dni po stosunku , ona nic nie moze stwierdzic

Gość gość
pani i ginekolog pisze sie mala litera tluku! to nie imie i nazwisko, trzeba bylo nog nie rozkladac!

Gość gość
Może trochę grzeczniej? ;) Automatycznie zrobiły się duże litery :). A reszta to już chyba moja sprawa

Gość gość
napisz co ci powiedziala ginekolog

Gość gość
Powiedziała, że jest za wcześnie na badania, ale że nie trafiło jej się żeby ktoś był w ciąży po takiej sytuacji. Robiła mi kontrolne usg i powiedziała, że nie widać żeby coś się powiekszalo i wszystko powinno być dobrze.

Gość gość
a ja uwazam ze nie ,a ty naiwna bardzo jestes

Gość gość
ale co nie?