Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę przestać tęsknić

Polecane posty

Gość gość

Za kobieta która mnie kochała ale jednak się rozmyślila i źle potraktowala na koniec znajomości.

Gość przerost tresci nad forma
a po czym wnosisz że kochała w ogóle :D ? tu zapewne tkwi bład w twoim myśleniu jak go znajdziesz to przestaniesz tęsknić.

Gość gość
Opowiedz więcej. Dlaczego się rozmyśliła?

Gość gość
Po ile macie lat?

Gość gość
Kochała bo to było widać w każdym najmniejszym geście, spojrzeniu, po tym jak za mną teskniła. A potem nagły zwrot akcji, zmiana o 180 stopni, uniki, spojrzenie bazyliszka, ucieczka itp.. w końcu zerwanie kontaktu i finito znajomości.

Gość gość
a dlaczego tak zrobiła ? próbowałeś się dowiedzieć ?

Gość gość
Pewnie cos nabroiłeś, na pewno skoro była zakochana to by jej tak szybko i nagle nie rpzeszło. Może walcz o nia, czy próbowałeś czy tak siedzisz i czekasz na cud?

Gość gość
Robiła wszystko żeby mnie od siebie odepchnąć wiec dałem jej spokój.

Gość gość
Pewnie miała jakieś powody. Wiesz jakie?

Gość gość
Miała męża?

Gość gość
Spojrzenie bazyliszka?:-D :-D

Gość gość
21:36 Tak bazyliszka.. okropny widok bo zawsze miała takie sympatyczne oczy błyszczące i pełne miłości. Nie ma męża

Gość gość
Jestem w podobnej sytuacji. Mógłbyś mi pomóc? Odpowiedz proszę na pytanie: Co byś zrobił gdyby ona powiedziała po dluugim czasie ze tęskni, nie zapomniała i..się zakochała?

Gość gość
A w jakiej sytuacji jesteś, może opisz. Ja byłbym bardzo szczęśliwy ale wiem że to nie nastąpi.

Gość gość
To nie wiesz czym zasłużyłeś sobie na spojrzenie bazyliszka:)

Gość gość
Poznałam go , od początku chemia ..to było niesamowite :) Przez cały czas mamy kontakt z tym ze nie tak jak na początku. Po około 3 msc wyznał swoje uczucia a ja powtarzałam mu ze ja się w nim nie zakocham. Stało się inaczej, ale on zdystansowal się i ta znajomość zeszła na kolezenskie relacje. Nie mogę do niego dotrzeć, myślę a może się mylę, że to moja wina i on się wycofał. Nigdy nie podjęłam próby naprawienia tego, bo .. on ma żonę. Ja tez kogoś mam. Nie wierzę w bajki i szczęśliwe zakończenie.. Ale prawda jest taka ze żywię do niego wciąż bardzo mocne uczucia. zastanawiam się jak by zareagował?

Gość gość
A co tam, że ma żonę jak bardzo kochasz to walcz o swoje szczęście. Żonę zawsze można wymienić na inną. Jak był z Tobą w bliskich relacjach tz nie kocha jej. Postaw mu warunek wóz albo przewóz. I dowiesz się wtedy jak bardzo Cię kocha.

Gość gość
To tesknij jak nie możesz przestać

Gość gość
Good for you.

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego kobiety zachowują się tak jakby bardzo kochały. Potem udowadniasz jej ze tez ja kochasz. Ona nie bardzo wierzy. Wiec robisz wszystko, wchodzisz w to całym sobą żeby była szczęśliwa. I zostawia cię. Mimo że wcześniej mówiła ze. A w d***e z tym wszystkim. Kłamią nie wiem po co. Czasem przypomina mi się to. Teraz mam dobre życie, ale widzę ze inne cały czas tak robią.

Gość gość
To pasuje doo mojej syt..

Gość gość
Kiedyś trafisz na prawdziwą miłość. A tym nie zawracaj sobie głowy bo to jest nic nie warte.

Gość gość
Same p***y na tym kafe, męczące. Ale jeden z drugim dup nie ruszy, zeby cos zrobic. A jak nie da sie to pasado pisado:-o

Gość gość
Cos ja ubodlo w Twoim zachowaniu. Niektore koibiety sa dumne i zraniles moze czyms jej dume. U mnie syt byla podobna. Tylko ze ja nie do konca dozumialam wtedy Jego a on mnie. Dopiero cos po czasie jak juz kontakt zerwalismy. Nie zagralismy w otwarte karty, kawa na lawe i to byl blad ostateczny i decydujacy. Ja znow chcialam zeby On wysszedl z inicjatywa. Patrzac juz z dystansu oboje zawinilismy.

Gość gość
Up