Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak mi sensu życia

Polecane posty

Gość gość

Z nikim mi się nie chce gadać nic mi się nie podoba i nie chce. Chodze do szkoly i do nikogo się nie odzywam bo to dla mnie bezsens i brak przyjemności. No i nikpgo nie lubie poza tym.

Gość gość
Pieski są fajne, może weź ze schroniska.

Gość gość
Up

Gość gość
nie poddawaj się :) Bóg Ci pomoże :)

Gość gość
a ile masz lat ? masz rodziców, rodzeństwo ? Jak się z nimi dogadujesz ?

Gość gość
Mam 23 lata mam tylko matke, ojca nie znam, przesladowano mnie kiedyś w szkole, poza tym mam brata i dwoe siostry w tym jedna 13 lat młodsza a dogaduje się tak sobie. Każdy ma swoje życie ale bez sporów.

Gość gość
więc stawiam na to, że brakuje Ci miłości - to raz. Dwa, brak Ci celu w życiu, najprawdopodobniej nie wyznaczyłaś sobie takiego celu i dlatego czujesz się jak czujesz. Idziesz przed siebie, bo idziesz, ale nie wiesz dokąd.

Gość gość
Cel jakiś tam miałam, i niby nadal mam ale teraz wydaje mi się niemożliwy do zrealizowania z pewnych względów, i czuje że nawet osiągnę to co chce nie da mi to wcale szczęścia, a na pewno nie tyle ile dało by niedawno, ale to nieważne. A miłość swoją spotkałam trwało to prawie dwa lata i wtedy aż chciało się żyć, a teraz zniknęła ta osoba i faktycznie jest beznadziejnie. Mam masakrycznie niskie poczucie wartości, i odczuwam wielką pustke. Gdyby mi się coś stało jakas poważna choroba, wypadek nawet nie chciało by mi się o siebie walczyć i nie zależy mi na życiu kompletnie.

Gość gość
masz depresję .... poważnie Ci poradzę, na dobry początek zbadaj u siebie poziom witamin z grupy B oraz D3. To na początek. Uzupełnij braki i zacznij spotykać się ze znajomymi lub wyjdź tam , gdzie są ludzie - kluby,etc. No cóż , jakoś trzeba się z tego wygrzebać. Gdybyś spotkała miłość. byłoby łatwiej, ale tego nie ma na zawołanie, także dopóki się to nie stanie, zrób, jak piszę

Gość Pilosek
Pomogę Tobie,Twoje życie odmieni się na lepsze,jeśli tej zmiany naprawdę pragniesz napisz do mnie :-) pilosek@onet.pl

Gość gość
Pilosek na czym ta pomoc by miała polegać?