Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tych dwóch

Polecane posty

Gość gość

Pierwszy: Prosty chłopak ze wsi, szarmancki i w życiu kobiety by nie skrzywdził, przez to ma spore powodzenie, bierze życie jakie jest i nie zastanawia się nad przyszłością Drugi: Nader nieśmiały do dziewczyn chłopak z miasta, z wiedzą i pasjami,wierny słuchacz i partner do rozmowy, poukładany i z celami w życiu. Oby dwoje walczą o moje względy. Dylemat: Który godniejszy uwagi? Z pierwszym przez jego otwartość jest troszkę łatwiej, on nie ukrywa ze jest mną zainteresowany, nazywa mnie nawet czasem "matką jego dzieci". Niezwykle podatny na "obrazy wyobraźni" Z drugim walczyłam bardziej ja, by zdobyć jego zainteresowanie, ale piłeczka się odbiła i to teraz on w bardzo powolny sposób, ale z klasą próbuje podejść bliżej. Nie ukrywam, że bliżej mi w jego stronę ze względu na wspólne zainteresowania i ścieżkę kariery, aczkolwiek nr 1 jest równie ciekawą osobistością. Który lepszy na resztę życia? Drogie, podzielcie się co o tym myślicie

Gość gość
Ten, który ma większego.

Gość gość
w jakim wieku jestes?

Gość gość
Jakby ludzie mieli tylko takie problemy, to swiat byłby bez bolu, głodu, cierpienia, biedy. Wszyscy by szanowali sie i kochali. Love for all:-))

Gość gość
podobne pasje, zainteresowania, poglad na zycie itp

Gość gość
To można tak w sposób wyrachowany sobie kogoś wybrać? To co to za uczucie do kogoś? Śmieszne.