Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez obietnic panny

Po 30stce starym pannom zostają tylko koty

Polecane posty

Gość bez obietnic panny

bo nic innego je nie spotka, najlepsze lata przeleciały im przez palce, żałosne tępe suki szukające swojego romeo

Gość gość
tak są tępe romeo,tylko dlaczego ty nad tym rozpaczasz

Gość Klaudi1804
Witam no w tych czasach kobiety dziela się na dwie kategorię kasa i kariera oraz dom i rodzina.

Gość gość
masz z tym problem, debilu?

Gość gość
Czasami mam wrażenie że niektóre zazdroszczą tych kotów czy psów i wolności bo moze i maja rodzinę ale z reguły to wygląda tak- wiecznie umęczona żona i matka Polka z siatami w ręku i wieszającym się spódnicyi drącym dzieckiem a wdomciu mąz z piwkiem przed telewizorem i pretensjami czemu nie ma obiadu jeszcze

Gość gość
i moze jeszcze wp*****l bo zupa za slona??? ja wiem ze autor tematu jest bardzo sfrustrowanym malenstwem ale slicznie sie wpisalas w jego belkot :)

Gość gość
Mam 33lata, jestem sama ale nigdy nie gonilam za kariera. Zawsze chcialam miec rodzine. Tak mi sie ulozylo. Wiec idioto zanim cos napiszesz to sie zastanow troche. A jesli myslisz, ze 20latki wchodzac w zwiazek z facetem mysla o czym innym niz 30 to sie grubo mylisz, tylko twoj maly mozg tego ogarnac nie moze. a ciebie pewnie rzucila taka 30 co? Czy nawet spojrzec nie chciala?

Gość gość
przepraszam szanowna ale to jest belkot, a nie odpowiedz

Gość gość
co ja poradze, że zaden mnie nie chcial:(

Gość gość
odejdz dziecko zajmij sie kolezankami ze szkoly x ja calkiem powazny bylem sugerujac belkot nerwy dziewczyne poniosly

Gość gość
Jasne ze zostaja koty, bo wolni po 30 mezczyzni to same tchorzliwe, szpetne niedojdy. Problemem polek jest to ze nie maja w czym wybierac i nie dlatego ze panow mniej (bo ten problem pojawia sie chyba po 50 ). Starczy wejsc na portal randkowy. Kobiety zadbane, a panowie lysawe czeski w 7mscu ciazy.

Gość gość
nie rozumiem zwyczajnie nie rozumiem tego belkotu kobieta 30 letnia jest w pelni rozkwitu piekna i cudowna madra bo jej debilizm nasto czy dwudziestolatki minal ma cudowne cialo i wie ....dobra bedzie brutalnie...wie jak o******** i co sie w lozku robi nie rozumiem a co do biednych pop*****lek po 30 to nie masz racji wlasnie tam powinnas szukac widzisz skarbie ja cie przelece i tyle ta pop*****lka bedzie marzyc o rodzinie wiec zajmij sie nim :)

Gość gość
Myślenie zasciankowe. Szwedki wychodza za maz srednio w wieky 33, Hiszpanki 32

Gość gość
Ale my jestesmy w polsce. W szwecji zarobki sa x razy wyzsze niz w polsce i co z tego wynika?

Gość gość
no ja mam 30lat od 6 lat jestem sama zaden mnie nie chce:( i co ja biedna mam zrobic?

Gość gość
12.07 Chlopie ty nawet nie potrafisz zbudowac poprawnie zdania.

Gość gość
nie wiem , kotów nie lubię, męża nie chciałam i nie chce, kochanków miewam i to młodszych. Że kiedyś kochankowie się skończą? No to co, w małżeństwie tez ochota na seks kiedyś mija

Gość gość
co ja brzydka 30 latka od 6 lat sama mam zrobic?:/

Gość gość
12.42 no i to ze zostaniesz sama jak palec a kolezanki przynajmniej beda mialy do kogo gebe otworzyc, nawet jak milosc sie juz wypali. Po prostu wyobraz sobie swoje zycie za 10lat gdy wracasz do pustego domu.no ale to twojezycie i twoje wybory.

Gość gość
jak sie mieszka z rodZIcami to sie nigdy nie jest samemu

Gość gość
Ale rodzice nie zyja wiecznie.

Gość gość
a ja zyje wiecznie? moja mama ma 50 lat ja mam 30 ona jest w swietnym zdrowiu ja ciagle choruje i slaba jestem ona pozyje do 90 tki ja moze do 70 tki:) mozee... mam tez siostrzencow, rodzenstwo, znajomych, nigdy nie bede sama

Gość gość
12:41 tylko ze ja mam na to mowiac kolokwialnie "wyj****e" i jest to kolejny przyklad na to ze bedziecie sami popierdulki i zostaje wam tylko onanizm ohhh oczywiscie ze trzeba miec cos do powiedzenia i ze cos tam trzeba przeczytac i miec pojecie zeby na pierwszej randce zwyczajnie porozmawiac a nie zblaznic sie tylko ze to tak nie funkcjonuje moje proste istotki najpierw trzeba sie odezwac a nie tesknic za ksiezniczka z bajki ktora cie poderwie a potem da ci taki seks jakiego nikt inny nie mial taka dziewica i jednoczesnie d****a??? smieszni jestescie rusz sie "k***a jeden z drugim" a kto wie moze nawet i tylek wypnie zebys ja chlostal masterze :D:D ale daj cos z siebie najpierw onanisto :D

Gość gość
Ja akurat nie mam nic przeciwko ani jednym ani drugim. Ani kurom domowym ani karoerowiczka. W sumie to nie moje życie więc niech każdy żyje jak chce. Ale jest jedna rzecz która rzuca się w oczy. Kobiety bez dzieci w pewnym wieku zaczynają być dziwne. I to już tak po 30. Niektórzy faceci też ale w trochę późniejszym wieku.

Gość gość
Dziwne czyli jakie? Matki są zawsze normalne i stukniętych wg ciebie nie ma?

Gość gość
Dziwne tzn np. takie które ciągle i na każdym kroku podkreślają jak nie lubią dzieci. Jak nie lubią to niech nie lubią ale po co o tym ciągle gadać. Ogólnie jakoś nienawiścią palaja do matek. Jak dwie osoby mówią na temat o którym ja nie mam pojęcia ( np o dzieciach) to albo zajmuje się czymś innym albo jednym uchem wpuszczanm a drugim wypuszczam. A tu od razu się nienawisć pojawia. Drugi przykład. Te 500 plus. Generalnie polskie państwo okrada nas na większe sumy, czy przyznaje niesprawiedliwe przywileke roznym grupom, ale żadna sprawa nie wzbudza tyle agresji co 500 plus. Nigdy nie słyszałem aby ktoś obrażał policjantów młodych emerytów czy górników. A o 500 plus ciągle. I oczywiście zazwyczaj bezdxietne kobiety. Trzeci typ nie lubię dzieci ale z dzieckiem siostry, koleżanki to mogłabym się bawić godzinami. Czwartek typ traktowanie psa czy kota jak dziecka. Chore.

Gość gość
ja mam 30 lat nie mam dzieci i meza ale nie pałam nienawiscia do dzieciatych i do dzieci wrecz przeciwnie, uważam, że każde dziecko to cud, niestety mi nie bedzie to dane acha udzielam sie na forum macierzynskim:) i zawsze bronie matki z dziecmi przed hejtem, nawet jestem za publicznym karmieniem piersia, jakbym miałą dziecko to nie robiłąbym z tego problemu i matki z dzieckiem w galerii handlowej w zyciu bym nie zaatakowala bo karmi dziecko:o przeszlabym obojetnie, czego nie potrafia niektore matki:o

Gość gość
Też to potwierdzam o tej dziwnosci. Zazwyczaj to jakieś takie osoby którym się wydaje ze sa mądrzejsze od reszty ludzi. Ze przenieśli się na wyższy poziom człowieczeństwa.

Gość gość
Zmyślasz, ja nie głoszę głupich pogladów, ze dzieci są be. Tak jak myślałam, piszesz głupoty które sobie wyssałaś z palca, że wszystkie panny są takie czy siakie, żenada...

Gość gość
haha panny złę? wejdz na macierzynski i zobacz co wypisuja matki:D