Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polscy faceci są zalosni, patrzą TYLKO na wyglad

Polecane posty

Gość gość

Mam tego żywy przykład, mój przykład. Od podstawówki mialam powodzenie u płci przeciwnej. Zawsze byłam zadbana, nie miałam problemów z utrzymaniem figury. W liceum z powodów zaburzeń hormonalnych przytylo mi się z dyche, pomimo aktywności fizycznej. Wtedy to powodzenie ewidentnie zmalało. Pod koniec szkoły, udalo mi się wrócić do poprzedniej sylwetki i znów się chlopaczki slinia na mój widok, adoratorów ponownie nie brakuje :D Hahaha cebulaki, tylko żeby ładnie wyglądała, a co ma w głowie, to ich nie obchodzi :D

Gość gość
Niczego nowego nie odkryłas...

Gość gość
PO 1 nie faceci tylko mężczyźni po 2 nie tylko polscy ale w każdym narodzie po 3 większość kobiet poza wyglądem nic nie ma to na co mamy zwracać uwagę? po 4 kobiety patrzą na wygląd i na kasę (majątek)

Gość gość
A czy wy kobietki lubicie małych, grubych, pasztetowych kurdupli? Nawet normalny, przeciętny facet wam nie wystarcza. Koniecznie chcecie amanta filmowego, nawet wtedy kiedy same jesteście paskudnym pasztetem.

Gość gość
09:05- g****o prawda, tyle napiszę ,ze widuj***ardzo dużo ładnych dziewczyn z przeciętnymi/ czy nawet brzydkimi facetami, natomiast przystojnych facetów z brzydkimi kobietami widuje się rzadko, po drugie u nas przystojnych facetow jest może 5 %

Gość gość
I generalnie w Polsce jest wiele więcej ładnych kobiet niż przystojnych facetów, juz nie mowiąc, ze Polacy sa bardzo niezbiedbani i czesto nie znają sie na stylu

Gość gość
Tak, tak kobiety oczywiście patrzą na poczucie humoru, inteligencje i charakter mężczyzny:) a to że tylko tego który im się podoba to szczegół;)

Kolega, który napisał, że przystojnych facetów w Polsce jest około 5%, na pewno zalicza się do tej nielicznej grupy :D Skąd by inaczej wiedział? :D

Gość gość
a kobiety oczywiście na nic nie patrzą ? Wystarczy im , że facet jest wysoki , może być brzydki skrekowaty z mordą rozjechaną przez pług , byle był wysoki

Gość gość
Akurat, wielu wysokich wcale nie ma specjalnego powodzenia:P Może jak ktoś jest niski to sobie myśli że gdyby był wysoki to jego życie by się zmieniło ale wzrost wcale nie gwarantuje powodzenia u kobiet

Gość gość
gość dziś Właśnie faceci, bo mężczyznami trudno większość nazwać. I chodzi o to, że ich w ogóle nie interesuje, czy dziewczyna ma coś innego poza urodą. Moze mieć, może nie mieć, wszystko jedno dla was :D

Gość gość
Proszę was same zwracacie uwagę na wygląd a jak facet jest niski to już całkiem ignorujecie. I żadne ubrania tu nie pomogą. Patrzcie najpierw na siebie a później oceniajcie.

Gość gość
Autorko Wytatuuj sobie IQ na czole to może ktoś zwróci uwagę na inteligencję, bo gołym okiem to nie widać :P

Gość gość
I faceci i kobiety patrzą na wygląd, twierdzenie że jest inaczej to kłamstwo:o Niektórzy mają minimalne wymagania w tym zakresie inni ogromne a jeszcze inni całkiem odrealnione albo zupełnie niedostosowane do tego co sami mogą zaoferować. Ale na wygląd patrzą WSZYSCY.

Gość gość
polskie cebulactwo na zachodzie panna musi cos soba reprezentowac poza uroda, inaczej spotyka sie tylko z polakami, brzydszymi brazylami, marokanczykami i innymi ciapatymi, pakistan te sprawy :D

Gość gość
Autorko, a ty serio uważasz że w oczach kobiet ten sam facet będzie miał zawsze takie samo powodzenie bez względu na to czy ma spory brzuch piwny czy ciało wyrzeźbione jak model albo sportowiec?;)