Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

objawy ciąży, ale ciąży nie ma według testów

Polecane posty

Gość gość

Ostatni okres mialam 15 grudnia. Kolejny mial przyjsc 20 stycznia i do dzisiaj cisza. Wykonalam dwa testy z apteki, jeden kilka dni po spodziewanym okresie a dzisiaj kolejny. Oba negatywne. W ostatni dzien stycznia mialam kilka kropek krwi na papierze i myślałam ze zaczyna sie okres, ale sie mylilam. Zrobilam bete calkowita 1 lutego ktora wyszla 0.28. Nie byloby nic w tym dziwnego gdyby nie to ze stracilam apetyt, jestem śpiąca od miesiaca, padam nawet w dzień. Mam zero objawow nadchodzacego okresu,za to rosna mi piersi, wyszły na nich żyły,brodawki pociemnialy. Od miesiaca mam codziennie bialy bezwonny śluz. W okolicach owulacji lutowej miesiaczki pojawilo sie krwawienie ktore bylo innego koloru, skąpe i ze sluzem, skonczylo sie po niecalych 4 dniach,odbylo sie bez zadnego bolu, bez skurczy jak to zawsze bylo przy okresie. Dodam ze do tej pory mialam okres dlugi 6-7 dni i bardzo duzo go bylo. Ostatni raz wspolzylam 15 stycznia i mialam wtedy dni plodne, cykl mi sie poprzesuwal. Od 3 lat stosowalam stosunek przerywany, ostatni raz byl jeden po drugim. Moje cykle to srednio 36 dni, ale bywaly dluzsze. Co mi sie jeszcze nie podoba to ciagniecie w podbrzuszu w strone pępka, zgaga, wzdecia,ogolne napięcie brzucha. Od miesiaca męczy mnie lekkie podoblewanie w podbrzuszu, w jajnikach i to nie minęło pomimo tego 4 dniowego krwawienia. Zawsze z dniem kiedy dostalam miesiaczke wszystko mijało i tak do następnego miesiąca. A teraz dalej to samo. Mam coraz więcej żył na piersiach do tego czasami mnie pieką po bokach. Jakies dwa tygodnie temu jeszcze męczyły mnie mdlosci ale sie troche uspokoiło. Co to moze byc skoro to nie ciąża? I dlaczego dół brzucha mi rośnie i ciągnie :/ jestem tym zmartwiona. A wizyte u ginekologa mam dopiero w kwietniu. Moze wy mi doradzicie co dalej zrobic ? :( do kogo sie z tym udać? Dodam ze do innego ginekologa nie moge iść bo u nas nie ma

Gość gość
Ciaza urojona.

Gość gość
U was? To czy nie możesz jechac do miasta? Dziwne ze jeszcze nie pojechalas

Gość gość
A chcialabys byc w ciąży??

Gość gość
Jest mi to obojetne. Ani bym nie chciala, ani sie tego nie boje. Jest mi wszystko jedno. Urojoną to ty masz, chyba wyraźnie napisałam ze to nie jest ciąża ;)

Gość gość
No wlasnie dziecko, ciaza urojona to nie ciaza!

Gość gość
Poczytaj o ciazy urojonej tepa dzido.

Gość gość
Co wy w ogole jej piszecie. Przeciez ciaza urojona jest wtedy gdy kobieta sie upiera ze jest w ciazy , a ona napisała wyraznie ze to nie ciąża.

Gość gość
a mnie zastanawia co trzeba mieć w głowie, żeby w XXI wieku, mając taki dylemat rozstrząsać to na jakimś idiotycznym forum, zamiast jak normalny człowiek iść do lekarza :o

Gość gość
Ona sie upiera juz ze dwa miesiace. Wczesniej zakladala tematy o mocnym uderzeniu w brzuch a ciaza. Laska ma psychoze na punkcie ciazy. Ostatnio pytala czy myjac sie jedna gabka z facetem mogla zajsc w ciaze.

Gość gość
gość dziś Nie mow ze to bylam ja bo to nie ja zakladalam takie idiotyczne tematy. Pisze tu pierwszy raz idiotko.

Gość gość
To kretynko nie pisz tu co to moze byc tylko idz do lekarza prywatnie przyjmie cie od reki i sie dowiesz co to jest a nie wchodzisz na forum i sie pytasz co to moze byc.Zatwardzenie k*******a! Jak nie wiesz co

Gość gość
Ty zawsze piszesz pierwszy raz jak cie juz maja dosc na innych forach i cie olewaja to pier/dolisz smuty tutaj! Wszyscy cie juz znaja schizo poyepana!