Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM 25 LAT JESTEM W CIAZY JESTEM Zalamana

Polecane posty

Gość gość

Koncze studia pol roku mi zostalo . Mam faceta on ma pracę i wynajmuje kawalerkę. Chcemy wziac ślub bez wesela itp tylko taki skromnym boje sie reakcji mojej rodziny jakos tak wszystko mnie przeraza. Okres 3 dni sie spoznia a 2 testy pozytywne.

Gość gość
No to chyba nie masz watpliwosci ze to ciaza? Jestes dorosla osoba w dodatku zdazysz skonczyc studia, czego sie tu obawiac? Gratuluje!

Gość gość
Ja miałam 20 lat i jakos dałam radę.

Gość gość
Strasznie sie boje reakcji rodziny. Beda mi dokuczac ze zamiast isc do pracy po studiach zrobilam dziecko . I ze niema moj facet kupionego mieszkania tylko wynajmuje.

Gość gość
Jak pisalam miałam 20 moja bratowa tez. Rodzice spcieszyli się ze będą dziadkami. Masz 25 lat a to moim zdaniem czas najwyższy. Moja kuzynka jest 3 lata po ślubie ma 30 lat i nie ma dzieci. Jej rodzice wręcz się tego domagają. Mój maz miał mieszkanie ( miał bogata rodzinę i sam był) wiec wszystko poszło łatwo. Nie przejmuje się ważne żebyś ty go chciała ;)

Gość gośćwredna malpa
A kto ma teraz mieszkanie kupione nikt chyba ze kredyt na 30 lat lub spadek albo rodziców bogatych Ty wiedziałaś ze nic Twój facet nie ma a bylas z nim i dziecko sobie zrobilas Trzeba bylo myśleć co się robi a jak nie to teraz myśl co robic

Gość gość
To nie tragedia

Gość gość
Ja mam 32 l i w twoim wieku też już chciałam a wszyscy mówili że to nie pora...ciesz się tym stanem i swoim narzeczonym a to gdzie i jak mieszkacie nie jest ważne,to wam ma być dobrze a nie rodzinie,w końcu to owoc waszej miłości...ja teraz nie mogę zajść a zaczełam starania w wieku 29l. Czasem lepiej jak los za nas wybierze.

Gość gość
To najlepszy wiek, po co czekać do 30, potem są same problemy. Trochę podrośnie, to pójdzie do przedszkola a ty do pracy.

Gość JoaAmar
Ja bronilam magisterke w siódmym miesiącu ciąży i wcale nie był to odosobniony przypadek. Nie masz się czego bać.