Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciakawa

Dziwna sytuacja

Polecane posty

Gość Ciakawa

Witam. Wczoraj bylam u ginekologa w zwiazku ze spozniajaca sie miesiaczka. Stwierdzil ze nie widzi nic niepokojacego i ze miesiaczka za niedlugo przyjdzie i ze nie trzeba sie martwic. Dzisiaj poszlam do innego ginekologa i stwierdzil u mnie polowe 5 tygodnia ciazy! Czy moze byc tak ze przez jeden dzien wszystko sie zmienia?

Gość gość
Haha, nie przez jeden dzień nie zajdziesz w 5tygodniową ciążę ;) Zrób test ciązowy lub badania bhcg

Gość gość
Robilam test wczoraj i wyszedl negatywny a dzisiaj lekarz mi powiedzial ze jestem w ciazy

Gość gość
A ta znowu zaklada te yepniete tematy! Idz sie lecz idiotko na glowe bo ty od kilku miesiecy masz schizy z ta ciaza! Masz k***a urojenia! Nie odpisujcie tej wariatce bo ona od miesiecy zamecza swoja schiza i wymysla co chwile nowe rewelacje ktore nie trzymaja sie kupy- duuppy. Schizolka wczesniej pisala ze zostala mocno uderzona w brzuch i czy przez to czasami nie poroni? Psychiczna idiotka z urojeniami.

Gość gość
Wypraszam sobie. Nigdy wczesniej nic nie pisalam na tym forum a psychiczna to mozesz byc Ty. Po co wchodzisz w tematy ktore Cie nie interesuja ? ;) lol