Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZYM JEST MIŁOŚĆ?

Polecane posty

Gość gość

Czym jest miłość dla ludzi? Kiedy człowiek o człowieku myśli ciepło? Dlaczego ludzie nienawidzą? Czym jest nienawiść? Na te i inne pytania postaram się odpowiedzieć...

Gość gość
Miłość dla ludzi jest pragnieniem, tęsknotą i sensem życia. W takim razie czym ona jest? Jest poznaniem, umiejętnością rozumienia. Kiedy już poznasz i zrozumiesz czujesz że masz nad poznanym i zrozumianym kontrolę. Kiedy masz nad czymś kontrolę czujesz się bezpieczny. To poczucie bezpieczeństwa wprawia cię w błogi stan świadomości Tym właśnie jest miłość...

Gość gość
Człowiek o człowieku myśli ciepło kiedy go rozumie Kiedy nie potrafi zrozumieć, dopada go poczucie winy żeby zagłuszyć to poczucie winy wpada w gniew i wtedy nienawidzi. I tak szybkim sposobem udało mi sie to wszystko wyjaśnić Wam w kilku słowach.:) Pozdrawiam.

Gość gość
Ok. Idę sprawdzić co na kafe słychać... -O czym się tam dzisiaj pisze....

Gość gość
Niestety :( większość treści w internecie jest pisana dla pieniędzy :( Ciekawe czy gdyby człowiekowi już na nic nie brakowało, na wszystko by mu wystarczało to, czy byłby nieco mądrzejszy?

Gość gość
Fajnie tu :)

Gość świadoma2
Ja rozumiem a nawet jeśli nie rozumiem to, doskonale wiem jaki jest tego powód :)

Gość gość
- Miłośc, to uczucie głupie... zaczyna się na gębie, a kończy na d***e...