Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za 3 tygodnie bede nowym bezrobotnym w PL

Polecane posty

Gość gość

Wracam z zagranicy co polecacieod czego zaczacbiorac poduwagie zejestem matol niemam zadneko wyksztalcenia imam 41lat

Gość gość
O to lepiej tutaj nie wracaj. Matoły tutaj nie przeżyją. Tutaj ludzie po studiach podyplomowych zarabiają 1/3 pensji robotnika z fabryki zachodniej europy. Lepiej tu nie wracaj!

Gość gość
Poza tym 41lat to taki wiek ni w hooj ni w pyzde Już nie młody ale jeszcze nie emeryt Nieee nie ma roboty dla ciebie...

Gość gość
Wracam juz zapuzno kosci zostaly zucone zostaje zwolniony zprawem do bezrobotnego znudzilo mi sie tutaj mieszkam tu juz 20 lat dosyc dosyc !! niech sie dzeje co chce jak nie ma pracy to niech MOPS daje forse

Gość gość
W tym wieku to zwalniają Tak od 40 do 58 zwalniają na potęgę! Przyjedź za 18 lat może coś się zmieni :D ha ha ha ha ale dowaliłam w tym ostatnim zdaniu nie?:D

Gość gość
Mops he he he he he he stary przecież oni ci dadzą 50zł i co ty sobie za to kupisz? he he he he u nas nie ma socjal

Gość gość
Trudno juz postanowione papiery mam wybrac w biurze w pierwszedni marca nie ma odwrotu wiec bede Pasozytem trudno ktos musi

Gość gość
Nie będziesz pasożytem Przecież ci tłumaczę że w polsce się nie da pasożytować! Będziesz zaradnym facetem Unas niezaradny nie przeżyje!

Gość gość
będziesz bohaterem w swoim domu :d z pomysłem przyjedź!

Gość gość
Musze cos wykombinowac juz mam dosyc mieszkac tutaj znudzilo mi sie koniecznie musze znalesc prace w PL mam tylko oszczednosci na mieszkanie nic wiecej

Gość gość
jest wiele możliwości nie załamuj się, choćby nawet przez internet zarobić jakiś pieniądz a tego nie brakuje ;) tutaj podaje dla przykładu https://shorte.st/ref/82cf7a3963

Gość gość
Pomysł na: danie każdego dnia :D he he he Będzie dobrze. Podobno głodówki trzydniowe są bardzo zdrowe!

Gość gość
Dzieki za stronkie ile na tym da sie zarobic tak srednio ?

Gość gość
Po tylu latach to ty powinienes dac zatrudnienie rodakom w kraju. Wracasz jako golod***ec?

Gość gość
15:20 przecież o tym było na początku! Przedstawił sie po krótce opisał sytuację

Gość gość
zakładaj biznes, jakieś hot dogi przy drodze czy cosik, albo pizzeria

Gość gość
To nie lata 90 żeby przy drodze szaszłyk sprzedawać

Gość gość
15:20n Cały wuj zarobisz na takich stronkach i to jeszcze pod warunkiem, że w ogóle wypłacą c****eniądze :D

Gość gość
Tak golod***ec spotkalo mnie wielkie nieszczescie mam tylko na mieszkanie zostalo mi jeszcze 4 dni pracy sroda czwartek piatek poniedzalek i oczywiscie bezrobotne tutaj ale to miesiac bo jak zjade nie zamierzam wracac podpisywac listy

Gość gość
A jako kierowca cos bym zarobil widze tyle furgonetek tutaj z rejestracjami PL wiec moze cos znajde mam tez prawo jazdy C

Gość gość
Lepiej siedz tam na zasilku, my mamy wystarczajaco matolow i to z wyksztalceniem.

Gość gość
Postanowilem nie mam odwrotu tak samo jak postanowilem wyjechac i zrobilem toi zylem tu 20 lat taksamo postanowilem wracac i wracam i trudno niech sie dzeje co chce

Gość gość
Kat.c to juz cos, szybko powinienes dostac prace i to za calkiem przyzwoite pieniadze.

Gość gość
Chociasz jedna dobra odpowiedz dzeki :) bo juz bym sie zalamal

Gość gość
Nie znasz swoich rodakow? zawsze wyolbrzymiaja albo sie nabijaja. Nie martw sie nie jest tak zle z palcem w d***e znajdziesz robote choc nie wiem w jaki region wracasz.

Gość gość
Wracaj do domu. Tutaj ludzie są serdeczni, pomogą ci bo jesteś rodakiem. Polak polakowi zawsze batem i pomoże w potrzebie. A tak n.b. to ile masz tych oszczędności? Starczy na mieszkanie a później dasz sobie łatwo rady bo u nas pracy nie brakuje I wszystko taniutkie jest.

Gość gość
Niestety na moje nieszczescie mieszkam w woj Podkarpackim ale mam nadzeje ze i tam sie cos znajdze pozatym moi znajomi mi mowia zawszejak pytam jak jest w PL ze jak ktos chce pracowac to zawsze cos znajdze ale chcalem sie upewnic i dlatego nepisalem ten tamat na kafe moi znajomi moga sie mylic

Gość gość
Wracam bo juz mam dosyc tej zagranicy na mieszkanie mam a na zycie mam nadzeje ze zarobie w PL

Gość gość
Nawet się nie zastanawiaj tylko przyjeżdżaj. Praca jest i płacą coraz lepiej. Nie musisz tyle zarabiać bo tu wszystko jest dużo tańsze niż zagranicą. I rodacy są tacy pomocni i serdeczni. Przyjeżdżaj! Czekamy na ciebie.