Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miła2525

FACET! i jego wady........

Polecane posty

Gość miła2525

hej kobitki która ma problem z akceptowaniem wad swojego faceta? np odczucie obojetności z jego strony... albo nie przyznanie sie do błedów.. ja z moim ostatnio ciagle sie spieramy o takie "drobnostki" oboje stajemy przy swoim. tylko ze ja sie przyznalam do błedu i chce to naprawic a on nie czuje sie w ogole winny... co mnie irytuje ;/ podzielcie sie swoimi przypadkami i jak sobie z tym radzicie>? albo w jaki sposób rozmawiacie ze swoimi faceta,.. hmm moze ja robie cos zle.. ;/ albo ten moj to jest jakiś "inny"

Gość gość
Mam podobny problem z moim facetem. Jest strasznie niemęski i c***owaty :( Myślałam, że to się zmieni ale jest jeszcze gorzej. Ja od zawsze lubiłam zabawę, byłam wesoła, zabawna, rozrywkowa. Bardzo się pokochaliśmy. Teraz jednak zastanawiam się nad odejściem od niego. Mój facet w ogóle nie rusza alkoholu! Wstyd mi za niego w towarzystwie. Wszystkie moje koleżanki wytykają mnie palcami za to, że mam taką ciepłą kluchę a nie prawdziwego mężczyznę! Wielokrotnie mu robię awantury, kilkakrotnie uderzyłam go nawet w twarz ale nic nie pomogło. Problem jest również w tym, że nie pali papierosów, nie lubi oglądać piłki nożnej itd. zamiast tego gotuje, piecze, zajmuje się dziećmi itp. Wstyd mi jak sąsiadki opowiadają o nim na osiedlu jak to świetnie zajmuje się dziećmi bo jest to strasznie niemęskie. Nie wiem co mam robić od zawsze chciałam prawdziwego mężczyzny a nie takiego pseudociotę. :(

Gość miła2525
hmm iwdze ze masz jeszcze gorzej ;/ na szczescie moj oglada pilke nożną ja razem z nim... gotowac nie umie.. ale z głodu nie umrze w razie czego.. Ciekawe dlaczego twoj nie rusza alkoholu. alko jest dla ludzi.. a w tym idzie poznac czlowieka.. bo co bedzie np po slubie jesli sie okaze ze zacznie pic i bedzie jakis awanturnik... albo zacznie ustawiac cie bo uzna ze jestes jego wlasnością.. to chyba tez nie bedzie dobre;/

Jak można bić faceta za to że nie pije alkoholu!? Kobiety jesteście żałosne...

Gość gość
do autorki: ty piszesz to poważnie, czy żartujesz? wolisz alkoholika, od uczuciowego, opiekuńczego i nie pijącego faceta? to odejdź od niego szmato i weź alkoholika i szmatławca, będzie ci jak w siódmym niebie :P

Gość miła2525
no ja próbuje z moim rozmawiać .. ale on to uznaje za pretensje.. wiec juz nie wiem jak do niego dotrzec.. albo bede taka zimna jak on. bede uwidaczniać jego wady w swoim zachowaniu moze zmieni co...

Gość miła2525
nie powiedziałam ze alkoholika. ale wypić piwo w gronie znajomych to nic złego. czy np wypić na jakiejs rodzinnej zabawie.. na weselu.. wiadomo w granicach rozsadku. Nie wiem gdzie tam wyczytalaś ze chce Alkocholika.!!

Gość mila2525
A jesli wchodzisz na forum by kogos obrażać to brawo. bo mądra/mądry jestes bo anonimowo. to tylko swiadczy ze nie umiesz prowadzić z ludzmi normalnej konwersacji.

Gość gość
Jesteś zwyczajnie ograniczona i masz chyba niskie poczucie wartości. Przejmujesz się co mówią inni i źle się czujesz że ktoś może nie być typowy. Co jest złego w abstynencji

Gość gość
jak to co? to, że ona chciałaby się nachlać a przy nim nie wypada - i tu jest ból!

Gość gość
Wam k***a nigdy ale to nigdy nie dogodzi! Zajmuje się dziećmi źle... A jakby miał wyj****e na dzieci i chlal non stop to moze lepiej by bylo co?! Nosz k***a mać

Gość mądra po szkodzie
jak mogłaś uderzyć faceta za to że pije?!ja jestem żoną alkoholika i mam plan zeby kiedyś znalezc męzczyznę niepijącego i opiekunczego ale nie cipę!tez lubie sie rozerwać ale do pijących mam cholerny uraz

Gość gość
możesz sama chodzić od czasu do czasu na imprezy a on niech sie zajmuje domem,

Gość gość
Mój facet też jest niepijący,zajmuje się domem i dziećmi więc go zdradzam bo tylko niemęscy faceci to robią. Niedawno zaszłam w ciążę a jemu powiedziałam, że jestem w ciąży i cieszył się jak dziecko. Niewiarygodne, że tacy frajerzy jeszcze chodzą po świecie. Chyba zostawię mu dzieci i znajdę sobie kogoś męskiego.

Gość gość
Tak czytam co piszecie i przecieram oczy ze zdumienia. Czy to że wasz mężczyzna nie pije, zajmuje się dziećmi i was szanuje jest mało męskie? To raczej świadczy o jego dojrzałości i odpowiedzialności. A te co mówią, że to cipowaty facet, to chyba zazdroszczą. Wolicie żeby pił, godzinami przesiadywał z kumplami w knajpach lub na necie, olewał dzieci i obowiązki domowe, tak by wszystko było na waszej głowie? Wybaczcie, ale to chyba Wy jeszcze nie nadajecie się do związku, skoro dbałość, odpowiedzialność to dla Was cipowatość.