Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalina ma

ja bałabym się przytyć, bo tylko niektóre kobiety "fajnie" tyja

Polecane posty

Gość kalina ma

tylko niektore kobiety jak tyja to idzie im w cycki potem w tylek nastepnie w uda a talie dalej maja, a wiekszosc jak tyje to wpierw w brzuch i nogi, ja dlatego wole byc chuda/szczupla i plaska bo skad mam wiedziec jak przytyje? potem bede sie tylko niepotrzebnie meczyc zeby to zrzucić

Gość prawictwo pospolite 152
zależy od stopnia otyłosci .. nie ma kobiet , które wygladałyby zgrabnie przy wadze 80 kg

Gość gość
A przy wadze 60kg? Jak wysoka?

przy 60 kg niektóre dziewczyny mogą wyglądać zgrabnie , zwłaszcza jak idą im kilogramy w tyłek i piersi

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

na przyklad ta panna , biorą pod uwage jej posture ( na pewno nie waży 47 kg ) ja bym jej raczej dał 57 kg albo nawet 60 kg taka jedna piers może ważyć nawet 2 kg http://www.fotosik.pl/zdjecie/80eb88844e61ef3a ale przeciez jest zgrabna , ma kobiece kształty

Gość gość
moja znajoma wazy 60kg i jest chuda ale ona ma 1.80 prawie :P ja bym wygladala jak pulpet xD no ale ja jeszcze nawet 50kg nigdy nie wazylam :P

Gość gość
sp/i/erdalaj stad prawiku !!!!! znów psujesz temat, w/y/p/i/e/rdalaj !!! nikt cie tu nie chce głupi anonisto !!!

dla mnie aseksualne dziewczyny , to te które wazą powyżej 69 kg to są już tuczniki ,

tucznik tzn od 70 kg wzwyż 72 kg to już jest tucznik pospolity

Gość kalina ma
koncze ten temat bo ten anonista znów psuje - NIKT CIE TU NIE CHCE ! miala byc to mila dyskusja, ale oczywiscie przyszedl prawik i zaczal psuc temat bo nie potrafi nic innego jak tylko zasmiecac temat zdjeciami - mamy gdzies twoje zdanie

Gość gość
Do autorki - zasadniczo tyje się: w biodrach i udach (tzw kobiecy typ tycia_, albo: w biuście, ramionach i brzuchu (bardziej typowe dla mężczyzn). A ty jakbyś wolała, albo raczej nie chciała?

Gość kalina ma
nie chcialabym przytyc w brzuch - to na pewno w biodra moge przytyc (zeby tylko uda nie byly ogromne) gdybym nie bala sie o talie i brzuch to bym jeszcze troche przytyla

Gość gość
kalina ma dziś koncze ten temat bo ten anonista znów psuje - NIKT CIE TU NIE CHCE ! miala byc to mila dyskusja, ale oczywiscie przyszedl prawik i zaczal psuc temat bo nie potrafi nic innego jak tylko zasmiecac temat zdjeciami - mamy gdzies twoje zdanie x olejmy go i nie dyskutujmy z nim. bzdury pisze - i to nie chodzi o jego gusta, ale o znajomość kobiecej budowy

Gość gość
kalina ma dziś nie chcialabym przytyc w brzuch - to na pewno w biodra moge przytyc (zeby tylko uda nie byly ogromne) gdybym nie bala sie o talie i brzuch to bym jeszcze troche przytyla x a jaki masz typ budowy? drobne ramiona, wąska talia, do tego szersze biodra i dość mocne uda? czy raczej szersze ramiona, słabo zarysowana talia, wąskie biodra?

Gość gość bgp
ja ja nie lubie tego kretyna :o wystarczy ze ktos napisze o kobiecym ciele a ten juz psuje temat

Gość kalina ma
mysle ze mam widoczna, waską talie i dobre biodra (60cm mam w talii, 91cm biodra) na to nie narzekam , uwazam ze talia i biodra sa bardzo kobiece wiec moge przytyc w biodrach, ale w udach mam 51cm i nie chcialabym juz wiecej tam, ramiona raczej sa drobne , biust mały

Gość gość
Ja od zawsze miałam ładne ramiona i ogólnie zgrabną górę. Za to wszelkie kg idą mi w biodra i uda. Niestety również w brzuch. Gdy wazę 60 kg mam dużo ładniejsze, pełniejsze piersi. Przy wadze 55 kg mam zgabny, szczuplejszy dół, ale ucieka mi też tłuszcz z piersi i rąk, które wtedy mają bardzo mało w obwodzie. Generalnie jednak tłuszcz mi się rozkłada dość równo wszędzie i uważam, że ważąc 60 jestem ciągle zgrabna.

Gość gość
gość dziś kalina ma dziś nie chcialabym przytyc w brzuch - to na pewno w biodra moge przytyc (zeby tylko uda nie byly ogromne) gdybym nie bala sie o talie i brzuch to bym jeszcze troche przytyla x a jaki masz typ budowy? drobne ramiona, wąska talia, do tego szersze biodra i dość mocne uda? czy raczej szersze ramiona, słabo zarysowana talia, wąskie biodra? x bo jak ten pierwszy typ - to pójdzie ci raczej w biodra i uda jak drugi - to w brzuch i biust oraz ramiona (czyli generalnie w korpus). ja mam właśnie ten typ i pomimo, że jest on uważany za "niekobiecy" to ja go lubię. jak się troche "utuczę" to mi idzie w brzuch i cycki. brzuch można zawsze wciągnąć, a pozostają mi szczupłe nogi i spoko biodra.

Gość gość
kalina ma dziś mysle ze mam widoczna, waską talie i dobre biodra (60cm mam w talii, 91cm biodra) na to nie narzekam , uwazam ze talia i biodra sa bardzo kobiece wiec moge przytyc w biodrach, ale w udach mam 51cm i nie chcialabym juz wiecej tam, ramiona raczej sa drobne , biust mały x aha, no to ewidentnie tzw. typ gruszka. jak własnie napisałam - takie osoby tyją głownie w biodrach i udach - czyli dolnej częsci ciała. założę się, że brzuch masz raczej płaski i raczej taki pozostanie;) nie mówimy oczywiście o przytyciu 10 kg;) ps. zazdroszczę talii!

Gość kalina ma
brzuch raczej plaski, wiadomo ze jak usiade to pojawi sie faldka xD ale to ma kazdy (no nie ma ta co ma same kosci) w biuscie nie wiem czy chcialabym przytyc, wystarczy mi raczej te 86cm :P tylko wlasnie przy tyciu bardzo bym sie bala o talie, brzuch i uda (bo wiem ze z wiekiem metabolizm zwalnia, moga sie tez zdarzyc inne okolicznosci przez ktore bym przytyla)

Gość gość
bedziesz miala wielkie udziska

Gość gość
trzeba być chudym

Gość gość
chudosc jest brzydka najlepsza jest szczupla sylwetka