Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynia17

Ale się dzisiaj zabawie sama ze sobą

Polecane posty

Gość justynia17

Po raz pierwszy bede cała noc sama, rodzice z siostra wyjechali do rodziny i wracają dopiero jutro, masturbuję sie od roku ale zawsze musiałam uwazac zeby ktos nie uslyszal albo nie zauwazyl, tym bardziej ze dziele pokoj z siostra, ale dzisiaj bede mogla zaszalec w nocy, mam zamiar sie zabawic soba jak jeszcze nigdy, nie bede musiala uwazac zeby ktos nie uslyszal albo ktos zobaczyl, juz mi ciareczki po ciele przechodza jak o tym pomysle, tylko jeszcze przed noca ogolenie miejsc intymnych dla jeszcze wiekszych doznan i noc wspanialych orgazmow.

Gość gość
pomoc ci Justysia? ;)

Gość justynia17
Oj wymecze moja c**eczke dzisiaj napewno jak jeszcze nigdy, ale wole przynajmniej na te noc tylko sama ze soba, bo chce sie oddac rozkoszy do reszty a nie piszac jeszcze, moze kiedy indziej chłopacy, ale mozecie sie zabawic mysląc o tym co robie tej nocy. Mam takie pytanie do dziewczyn, macie jakieś swoje sposoby przy których doprowadzacie sie do najsilniejszych orgazmów? ( jestem dziewicą, więc wkladanie wibratorów badz innych przedmiotow odpada niestety)

Gość gośćogier
Mój 20 cm sprzęt ,możemy przez skype: mustangos51, hej

Gość gość
oj ty mój ogierze

Gość menspirit
Jak było justynia, ile orgazmów, c**eczka cała?