Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odpowiedzcie bardzo szczerze na to pytanie...ale bardzo szczerze.

Polecane posty

Gość gość

czy związałybyscie się z facetem ,którego ojciec jest alkoholikiem ,zlodziejem i siedzi w więzieniu??? odpowedzcie szczerze jak na spowiedzi? bo moja córka spotyka się z fajnym chłopakiem ,ale dowiedziałam sie od jego sąsiadów,że to chłopak z patologii i jego ojciec siedzi w więzieniu a do tego nie mają kasy. bardzo mi to przeszkadza jako matce:( wszyscy mi dogaduja i smieją się poza plecami,że mój przyszly zięć jes z patologii.

Gość gość
moja córka jest porządna i dobrze wychowana. nasza rodzina jest bardzo poważana w społecznosci i ja jako osoba na stanowisku i wykształcona wg znajomych powinnam przemówić córce do rozumu. czy tez tak uwazacie?

Gość gość
Niestety nie.

Gość gość
Miałabym duże obawy:o ale z drugiej strony przerzucanie winy ojca na syna nie jest w porządku...

Gość gość
w zyciu nie zakochalabym się w kims takim. powinnaś wybic z głowy córce kogos z takiej rodzinki.

Nie zawsze musi być tak że syn będzie taki sam, ale na pewno ojciec miał na niego wpływ.. rozumiem panią bo chodzi o szczęście córki. To jest trudny temat, jednak jeśli rzeczywiście chłopak jest porządny i córka szczęśliwa to tylko żeby było tak dalej.

Gość gość
Skoro chlopak porzadny to czemu chcesz go winic za grzechy jego ojca?

Gość gość
Dokladnie. Co ten chłopak jest winny ze ma takiego ojca. Dlaczego jeszcze go dodatkowo ukarać? Nie zawsze syn jest taki jak ojciec.

Gość gość
bo pochodzi ze złej rodziny.??? pewnie być wolala dla swej córki adwokata dubienieckiego z pozycją ,kasa i prestiżem..tez złodziej i siedzi w pierdlu ,ale jakos inaczej się na niego patrzy.nigdy nie nazwalabym go patologią:):):) tak to jest ze stereotypami..krzywdzą bardzo

Gość gość
Ja to bym się tej rodzinki obawiała , a chłopak jak fajny to musiałby chyba zerwać kontakt .

Gość gość
lepiej się nie wtrącaj, wtrącając się, możesz stracić córkę...warto?

Gość gość
O co ci chodzi?ze "co ludzie powiedza"skoro chlopak zupelnie mie wdal sie w ojca?

Gość gość
a jaka jest jego matka?

Gość gość
Autorka niby ze szlacheckiej rodziny a słoma z butów i z włosów wystaje

Gość gość
Też miałam ojca menela który już zmarł. Miałam fajnego chłopaka ale jego matka za dużo sie wtrącała.Miała do mnie 'ale' bo byłam biedna i wychowałam się w patologii. Dziś mój brat jest kierownikiem,siostra ma swój sklep a ja prowadzę księgowość. Do wszystkiego doszliśmy sami. A mojemu eksowi sie nie powiodło. Mamuśka zeswatała go z inną która go waliła w rogi i został sam goły i wesoły bo oskubała go z kasy.Nie żal mi go

Gość gość
Pozwol im byc razem :) ja jestem z takim wlasnie synem pijaka i ten syn jest ok. Nie chcial powtarzać historii ojca. Daj im szanse skoro sie kochaja. Nie zabraniaj, moze on jest dobry a nawet napewno:) pozdrawiam

Gość gość
17:54 i co chlopak ma zostac sam do konca zycia bo mial p********o ojca? Moze on jest bardzi dobry. Spuerdalaj

Gość gość
ja bym sie raczej nie zwiazala, bo potem zawsze jakies badziewie wylazi, nawet jesli syn jest ok. ojciec narozrabia a syn cierpi. a z nim reszta dookola. tak jak ktos napisal, musialby sie odizolowac, wyjechac, itd. a i to nie jest gwarancja. ojciec narobi dlugow a syn bedzie musial splacac. moze byc bagnisto. musialabym byc przekonana, ze taki chlopak jest wart ryzyka, nie wiem kim musialby byc i to nie w sensie materialnym. poprostu mezczyzna w kazdym calu. nie chce tak poprostu skreslac, ale ryzyko jest wysokie.

Gość gryfny
można spróbować facetowi 'pomóc' aby wyszedł na prostą , jeżeli jest mądry to doceni

Gość gość
Mojego faceta ojciec pil bil zone znecal sie ale na szczescie zdechł i nie mamy z nim nic wspolnego hehe , jego syn ok

Gość gość
a jesli ojciec ma odebrane prawa do syna??? to jak to jest wtedy????tez taki syn musi splacac dlugi ojca?

Gość gość
Patologia bywa dziedziczna, ale nie zawsze. Sa wyjatki. A dlaczego corka nie chce jakiegos normalnego faceta?

Gość gryfny
jeden z kolegów z pracy zgodził się na to aby jego syn w wieku 18 lat przyprowadził swoją dziewczynę w wieku 17 lat - pochodzącą z patologii , czyli w jej domu było pijaństwo i bijatyki każdego dnia, dziewczyna przyszła i zamieszkała , potrafiła docenić , teraz już mieszkają razem i są po ślubie

Gość gość
To rzeczywiście trudne pytanie. Bo rodziców się nie wybiera, ale są z nami do końca zycia w pewnym sensie, więc nie ma też co myśleć, że syn jest inny, więc sprawa nie dotyczy. Zawsze jakoś będzie dotyczyłą. Raczej dałabym temu czas, poznała tego chłopaka w różnych sytuacjach, bo co to znaczy że jest fajny. takie zwykłe, mądre postępowanie w sytacjach gdzie nie wiadomo co zrobić: dać czasowi czas. A czas pokaże.

Gość gość
dlaczego piszesz czemu córka moja nie chce normalnego faceta??a co ?ten jest nienormalny?przeciez napisalam ,że chlopak córki jest fajny i wykształcony. córka nie chce innego bo chce tego i już.

Gość gość
Co do długów po ojcu to można je odrzucić do pół roku po jego śmierci tzw spadek

Gość gość
Witam, proszę pomóżcie mi obniżyć cukier we krwi piję morwę białą i biorę jedną tabl dziennie Gliclada i dieta i jeszcze 200