Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A może wasze mamy są teściowymi dla jakiejś synowej która z nią mieszka ?

Polecane posty

Gość gość

Jak sie czujecie jak jakaś obca jakby nie było laska szczeka na waszą rodzoną matke mieszkając sobie w jej domu i korzystając z jej pomocy przy opiece nad swoimi dziećmi?

Gość gość
Nie wiem bo u mnie nie ma takiej sytuacji. Moja mama mieszka tylko z moim bratem, który jest starym kawalerem i już nigdy się nie ożeni bo jest p/r/z/y/j/e/b/a/n/y i nie dziwię się, ze żadna baba go nie chce. Nawet ziemniaków debilnie potrafi ugotować:O

Gość gość
18:09 głupia k***a jakby miał trafiać na takie jak ty to dobrze że jest sam

Gość gość
Nie wtrącam sie miedzy nie :-) A co do tego szczekania to to działa w dwie strony... jak dla mnie mogą sie nawet pogryźć. Dwie dorosłe kobiety, świadomie wybrały takie rozwiazanie a nie potrafią sie dogadać ehhh

Gość gość
A co to za bulwers autorko? Może twoja bratowa mamusi nie lubi. Jak ktoś ma rabnieta teściową to normalne, że nie lubi i obgaduje. Nie rozumiem czemu tu się baby dzielą na tesciowe i synowe i oceniają się przez pryzmat tego którymi są. Przecież to chore.

Gość gość
ja nie mam takiej sytuacji ale moja znajoma miała jak jeszcze mieszkała z rodzicami i jak się zresztą wyprowadziła to ciągle najeżdżała na ( no właśnie nie wiem jak to się zwie -szfagierka?? ) Ciągle na każdym spotkaniu przy piwku truła , że nie robi prania, robi tylko sobie jeść a jej mama za wszystko płaci ło jeny nasłuchałam się, a jak były razem to normalnie ze sobą rozmawiały , śmiały się itd

Gość gość
18:52 zamknij sie kretynko. Ciekawe czy ty chciałabys takiego męża, który sam sobie nawet kanapki nie zrobi. Nawet ubranie na drugi dzień do pracy trzeba mu przygotować. Mam jeszcze dwóch braci i są normalni, zaradni, maja rodziny. Tylko ten jeden książę, ma dwie lewe do wszystkiego. Ale widzę, ze ty chyba lubisz takich więc daj swój numer tel. podrzucę mu :classic_cool:

Gość gość
mam dwóch braci, żaden nie mieszka z rodzicami ale ten młodszy przywozi swoją dziewczynę na weekendy. tak szczerze mówiąc to zastanowiłam się właśnie czy brat zrobi zakupy chociaż raz w miesiącu skoro trochę pomieszkują. Poza tym moja mama zawsze coś tam mi wspomni o ance.. ale w żartach i śmieje się z niej, że agentka niezła:) że troszkę za dużo pije bo ostatnio z ojcem się upili.. hehe druga bratowa o mojej mamie mówi, że denerwują ją tylko dobre rady ale da się znieść , że moja matka raczej się nie wtrąca. A ta niedoszła synowa która pomieszkuje w weekendy to póki co dogadują się , nieraz byłam i widzę że anka wstała o 12 przyszła do kuchni zrobiła sobie kawe zapytała czy my chcemy , usiadła z nami , pogadała, ogólnie bardzo otwarta dziewczyna , moja mama ja lubi nawet ciuchy jej pozycza jak czegoś z domu nie weźmie. To wszystko zależy jakim jesteś człowiekiem a nie , że jesteś synową bądź teściową. Moja koleżanka to dopiero darła koty z własną siostrą pod jednym dachem..

Gość zła szwagierka
Moja bratowa właśnie mieszka u moich rodziców. Przyszła na gotowe, wiecznie jej źle, wieczne roszczenia, bo łazienkę by chciała wyremontowaną, bo osobne wejścia mój tata ma zrobić i ciągle się wykłóca z moimi rodzicami, a od swoich rodziców nawet gaci nie dostała. Moi rodzice wszystko jej pobłażają, bo jest małe dziecko, a mój brat za granicą tyra ale ja oglądam tylko ten kabaret z boku. Raz tylko powiedziałam rodzicom co o tym myślę, bo mi się użalali na nią i powiedziałam, że więcej nie chce tego słuchać jak są głupi i nie umieją tego rozwiązać to niech im na łeb wejdzie i niech mi tym więcej gitary nie zawracają, bo na własne życzenie to mają.

Gość gość
nie mam z tym problemów, bo ani ja nigdy z teściową nie mieszkałam, ani moja bratowa u mojej matki, ani ja u mojej matki :D :P i w ogole wszyscy mamy osobne domy ;) ale znajac moja rodzine, to gdyby moja bratowa mieszkala z moja matka to moja matka mialaby jak paczek w masle :P ona jest w ogole niekonfliktowa, spokojna osoba, nigdy sie nie wtracala w ich zycie...ba! ona sie nawet nie wtracala, czy chocby interesowala moim czy mojego brata zyciem :P :D :D zatem na stare lata, kiedy my dorosli sa dlaczego mialaby nagle sie wtracac i ustawiac po swojemu?? ;)

Gość gość
Moja ,,szwagierka'' moją matkę z własnego domu wygania. Przyszła goła i bosa, pomieszkała rok, nawet własnej "łyżki"nie ma.

Gość gość
Moja mama jest fajna teściową, teściową też mam fajną. Ale wszyscy mieszkamy osobno.