Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MęŻaTkA89

test ciążowy

Polecane posty

Gość MęŻaTkA89

Witam! odkąd pamiętam zawsze chciałam mieć dziecko, jestem mężatką od pół roku ale ze swoim mężem jestem od 10 lat, więc ślub to była tylko formalność (przyjemna formalność) :) Mąż jeszcze nie jest gotowy żeby zostać ojcem i ja to rozumiem, ponieważ każdy "dojrzewa" w swoim tempie, cierpi również na depresje, bierze leki i mu się bardzo pomału poprawia, okazuje dużo wsparcia, czułości i zrozumienia bo wiem że jest mu ciężko (pomimo ze ma dobrą prace, dobrze zarabia i nie mamy większych problemów). I tu zaczynają się schody... ;/ od jakiegoś tygodnia czuje się dziwnie, mam mdłości oraz co najważniejsze spóźnia mi się miesiączka jedyne 4 dni (w 99% przypadków miałam je regularne) i boje się zrobić test... z jednej strony cieszyłabym się ogromnie a z drugiej martwiłabym się o Męża... Dodam ze pracuje fizycznie i od czasu do czasu muszę dźwigać ciężkie rzeczy... Wiem że to trywialne ale muszę się tym z kimś podzielić.

Gość gość
Jakby co polecam kosmetyki Mama Care Efektimy! :)

Gość gość
Poczytaj, jak możesz pomóc osobie cierpiącej na depresję. https://portal.abczdrowie.pl/pomoc-w-depresji Mam nadzieję, że pomoże to w Twojej relacji z mężem. A jeśli jesteś w ciąży, to trzeba się cieszyć, mam nadzieję, że mała dzidzia w domu będzie też sensem życia dla Twojego męża.