Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość anty

Kłótnia o wieszanie zdjęć na ścianie.

Polecane posty

Gość gość anty

Co myślicie o takiej sytuacji? Bo mąż mi podniósł ciśnienie jak nie wiem co, zrobił mi awanturę, że daje mi czas do końca tygodnia na wybranie zdjęć, które chce powiesić w mieszkaniu na ścianach. Bo jego zdaniem zbliżają się urodziny córki, przyjdą goście i to nie wypada, aby na ścianach nie było zdjęć, bo "wszyscy" mają i brak zdjęć to wg jego rodziny wiocha! Dizajner pieprzony! W swoim "kawalerskim" pokoju miał na ścianie jakiś dziadowski kiczowaty obraz starej baby z miotłą, powbijane w tapetę "kotyliony" z różnych wesel. Jego matka kolejna stylistka, w "salonie" ma jakiś gówniany obrazek wyklejany z makaronu na tekturce po bombonierce (uprzedzam, że to nie jest pamiątka), święte obrazy i krzyże, kalendarz a na telewizorze zbieranina zdjęć w byle jakich ramkach. Oczywiście ja się jej nie wtrącam, bo każdy ma jak chce, ale dzisiaj powiedziałam mu, że wiochę to mają teściowie w mieszkaniu, a nasze ascetyczne ściany nie są wieśniackie. Sam kiedyś mówił, jak się urządzaliśmy, że nie chce żadnych tapet, obrazków i durnostojek zbierających kurz. Teraz po 8 latach nagle z dnia na dzień afera o zdjęcia i ich brak. Już sama nie wiem, co o tym myśleć? Zgodzić się wbrew sobie? Nie jestem zwolenniczką wieszania czegokolwiek, bo zawsze mnie drażniło jak szkło odbija światło i i tak nic nie widać przez to!

Gość gość
Uśmiałam się :)

Gość gość
Ha ha ha dobre, a to lobuz, przytulam

Gość gość
żebyście tylko takie problemy mieli...

Gość gość
:D :D sorki autorko, ale tak to jest, jak maz nagle oslabia sie na umysle i staje sie podatny na innych ;) powiedz mu, ze u ciebie przez te 8 lat nic sie nie zmienilo, dlaczego u niego i czy tylko to czy ma jeszcze cos w zanadrzu? ;)

Gość gość
Witaj autorko. Niestety ja i mój mąż nałogowo kłócimy się o prawo bytu oraz rozmieszczenie różnych przedmiotów w domu i niestety dochodze do smutnego wniosku że człowiek tylko mieszkając sam będzie miał wszystko tak jak chce inaczej to jest wieczne ścieranie rogów z drugą osobą gdzie raz jedno ustąpi, raz drugie, a kiedy indziej każdy po trochu ustąpi a kiedy indziej żadne nie ustąpi i potrafi się dyskusja posunąć za daleko aż pada hasło rozejść sie, najczęściej z mojej strony :O

Gość gość
A ja mam zdjęcia na ścianach, obrazy też. I wcale nie uważam, żeby to była wiocha.

Gość gość
Tu autorka, nigdzie nie napisałam, że WSZYSTKIE obrazy i zdjęcia na ścianie to wiocha...

Gość gość
Przy wszelkich remontach polecam zainwestowanie w zlota-raczka24h.pl/

Gość gość
Korzystałem z usług zlota-raczka24h.pl/ - rzeczywiście godna uwagi firma.