Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Co dalej?bulimia,depresja

Polecane posty

Gość gość

Moje problemy zaczely się już pare lat temu.odkąd pamiętam ciągle kłótnie rodziców lub moje z nimi.ciągle tylko wysluchiwalam jaką jestem beznadziejna,że wszystkie kłótnie są przeze mnie i obwiniali mnie o całe zło tego świata.w wieku 13 lat zaczęłam się samookaleczać .Wiem,może głupie rozwiązanie ale przynosiło ulgę psychiczną.jakiś czas później z psychiką było lepiej.czasem to wracalo.nagle zaczęło się wszystko jeszcze bardziej psuć.słyszałam coraz gorsze wyzwiska od rodziców i nie miałam przyjaciół.zostałam sama.teraz mam 19 lat i wciąż nie mam nikogo oprócz jednej przyjaciółki która mieszka7 godzin od mojego domu,więc nie ma opcji żeby była ze mną.Nie chcę też zadreczac jej swoimi problemami.do problemów doszło też wyśmiewanie i brak akceptacji w klasie.znów wrócili samookaleczanie,do tego straszny stan psychiczny .stwierdziłam że jestem gruba,schudłam dosyć sporo,ale teraz boję się przytyć ale odreagowuje stres jedzeniem.żeby nie przytyć zaczęłam wymiotowac.teraz wpadłam w bulimie.trwa to już10 miesięcy i nie daję już rady z tym wszystkim.Nie wiem już co mam robić.jestem wrakiem człowieka.zaczynam miewac myśli samobójcze.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować