Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu nie mogę znaleźć faceta??????

Polecane posty

Gość gość

Jestem ładna, mądra, studiuję, mam ładne ciało, uśmiecham sie itp. Jestem też pewna siebie, trochę apodyktyczna ale też zabawna i słodka. Nie potrafię znaleźć faceta. Wsyscy albo nie sa zainteresowani albo sa zaiteresowani tylko seksem. Czemu tak jest??

Gość gość
Widzę że wielu facetów czuje sie przy mnie niepewnie ale ja nie potrafię byc slodka idiotka....

Gość gość
Nie szukasz i dlatego.

Gość gość
Szukam ale nie jakos desperacko. Jak widzę brak zainteresowania to nie dąże do jakiegos blizszego poznania.

Gość gość
E tam szukasz. Jakbyś szukała choć minimalnie, to byś znalazła. Lepiej się zastanów- dlaczego tego nie robisz. Tak szczerze.

Gość gość
Oto killa pytań : 1. Czy jesteś ogólnie sympatyczna, nawet dla kpgos kim nie jesteś zainteresowana czy przypadkowego faceta? 2. Czy dajesz się zaprosić na kawę nawet jak wiesz że nic z tego nie wyjdzie? 3. Czy jesteś feministka? 4. Czy zawsze musi być na twoim. 5. Jak reagujesz na komplementy? 6. Czy umiesz rozmawiać o bzdurach? 7. Czy rozumiesz że facet ma gdzieś ze jesteś mądra i wykształcona? 8. Czy lubisz dzieci? 9. Czy lubisz seks i jesteś w nim otwarta? 10. Co robisz jak tanczysz? 11. Czy uważasz że sa cechy wybitnie męskie i wybitnie kobiece? 12. Czy jesteś estetka? 13. Jak splawiasz faceta który Cię zagafuje a Ty nie masz ochoty? Na razie tyle po odpowiedziach wydam opinie.

Gość gość
Odpowiadam: 1. TAK 2. TAK 3. NIE 4. TAK 5. Zależy jaki komplement ale zazwyczaj się uśmiecham i dziekuje 6.TAK 7. Nie rozumiem, jesli ma to gdzies to nie chcialabym takiego faceta 8. Średnio lubię dzieci. Może kolo 30 bede chciała dziecka ale nie wiem tego na pewno 9. TAK TAK TAK :) ale uznaje tylko seks z partnerem, bez zdrad. nie uznaje seksu bez zobowiazan 10. Tancze zazwyczaj usmiechajac sie i ruszajac biodrami 11. Wybitnie męskie cechy to honor, opiekunczosc, pewnosc siebie, siła, chęc niesienia pomocy, kobiece to nie wiem jakie sa cechy 12. Raczej nie. Nie znam sie na modzie itp ubieram się dobrze ale nie szaleje za sklepami, nie potrafiłabym np urządzić mieszkania bo nie lubie takich rzeczy robic 13. Nie spławiam. Zawsze chociaz troche pogadam zeby komus nie było przykro.

Gość gość
wiem te cechy kobiece to moze wrażliwosc itp

Gość gość
Ciekawa jestem jaka opinie bedziesz o mnie mial po tych odpowiedziach

Gość gość
W 7 punkcie chodziło o to ze wymienilas madrosc i studiowanie jako jedne z najwazniejszych cech opisujacych twoja osobę. Dla mężczyzn te cechy nie są aż tak ważne, oczywiście nie przeszkadzają ale nie są ważne. I od razu przechodzimy do punktu 4. Są kobiety które uwielbiają zawsze mieć racje nawet gdy sprawa nie jest ważna. Często facet uznaje ze nawet nie warto języka strzepic a kobiety uważają że sa wyjątkowo inteligentne po przegadaly faceta w kolejnej sprawie. W takim wypadku wydajesz się być po prostu przemadrzala osoba. Dla wielu mężczyzn kobieta to przyszła matka ich dzieci. Dla mnie osobiście ktoś kto nie lubi dzieci nie jest kobieta. Nawet kobieta mi obojętna jak powie że nie lubi dzieci to od razu wydaje mi się zimna suka. Jeśli dodamy do tego fakt że nie umiesz urządzić mieszkania wychodzi na to że jesteś kobieta która NIE STWORZY CIEPŁEGO DOMU PEŁNEGO DZIECI. W takim razie nadajesz się tylko do jednorazowego seksu. Ta opinia jest subiektywna ale szczera. Oczywiście masz też parę plusów. Zastanów się nad pkt 7 i 4 to łatwo zmienić. Wystarczy nic nie mówić, wstrzymać się od komentarza czasami.

Gość gość
Gość wyżej ma rację.

Gość gość
Co do pkt 7- to twierdzenie dla kobiety, mądrej, wykształconej jest żenujące. Po co takiej kobiecie facet co nie widzi w niej tylko tyłek i piersi i nic nadto. Te pytania napisał mężczyzna.

Gość gość
Nie uwazam sie za przemadrzala. Nie wyklocam sie o nic na poczatku znajomosci. Nie pokazujr ze lubie miec racje itp. To ze nie lubie dzieci o niczym nie swiadczy. Mam 23 lata w tym wieku to normalne ze nie planuje dzieci. Moze kolo 30 bede chciala ale narazie o tym nie mysle

Gość gość
na co komu dziewucha, która się nie r/u/c/h/a?

Gość gość
Pytania pisał facet. Inteligencja nie jest zła cechą ale jest co najmniej kilka innych ważniejszych dla mnie cech ukobiety, takich jak ciepło, dobroc, pogoda ducha czy seksapil . Co do dzieci. To ze ich nie planujesz w tym wieku to normalne ale powinnas lubic juz teraz. Co innego powiedzieć" chciałabym mieć dzieci ale najpierw muszę skończyć studia" ą co innego " nie wiem czy lubię dzieci". Przy zdaniu "nie lubię pokazywać NA POCZĄTKU ze mam racje" az się uśmiałem. Ewentualne pozniej może być szokiem dla wybranka.

Gość gość
Czyli jak rzuce studia, bede uwielbiałam dzieci, nagle zaczne czytac magazyny o meblach to nagle znajde faceta.... kpina!!!

Gość gość
Na samym r/u/c/h/a/n/i/u się nie opiera związek, w łóżku nie spędzasz całego życia z kimś.

Gość gość
Kazdy lubi miec racje a kobiety szczegolnie. Bedac w zwiazku faktycznie moglabym sie sprzeczac o cos zeby wyszlo nam moje ale wczesniej raczej tego nie robie

Gość gość
Widzisz dziewczyno, dla faceta to mało ważne czy jesteś mądra, bo on musi być mądrzejszy od Ciebie( wg niego). Dla niego najważniejsze jest czy dobrze wyglądasz, lubisz się ****ać ewentualnie czy masz bogatego tatusia.

Gość gość
Poza tym faceci ktorych poznaje nie pytaja o dzieci wiec skad maja wiedziec czy lubie czy nie? Nie mamy tez sytuacji w ktorych moglabym wyjsc na przemadrzala. Rozmawiamy zazwyczaj o normalnych rzeczach typu studia, polityka, jakies smieszne rzeczy z netu, filmy, praca itp

Gość gość
To o to chodzi. Faceci przy mnie raczej nie czuja sie madrzejsi, widze to. To dlatego nie mogle nikogo znalezc. Sprawa jasna. Nie stane sie nagle glupsza wiec musze szukac wsrod madrzejszych facetow

Gość gość
0:20 :) :) :) 0:18 skoro na sexie związek się nie opiera więc nie będziesz miała nic przeciwko jeśli ewentualny mąż przeniesie ten malo istotny element poza związek. 0:17 tak. Czy nie zauważyłaś ze dajmy na to fryzjerka czy kosmetyczka ( studiów nie trzeba, za to dużego poczucia estetyki) nie mogą opedzic się od facetów. Oczywiście studia w niczym nie przeszkadzają ale bez tych cech nawet profesura nie pomoże.

Gość gość
Rozmowa na randce o polityce, no k*****a mac. Żeby nie było sam się udzielam w lokalnej polityce ale na randce o polityce.

Gość gość
wystarczy zarozumiały wyraz twarzy

Gość gość
Za fryzjerkami uganiaja sie faceci ktorzy tez nie maja szkoly tacy po budowlance czy pracujacy gdzies na czarno. Takich facetow nie chce

Gość gość