Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu nie mogę znaleźć faceta??????

Polecane posty

Gość gość
A ty od obiadow dla męża Bedziesz glupia za kilka lat jak sie okaze ze cie zdradza i nagle zostaniesz sama bez kasy, bez pracy itp

Gość gość
Brak Ci kobiecości, skromności i empatii...po prostu.

Gość gość
Nikt nie kwestionuję twojej mądrości. To poprostu nie gwarantuje sukcesów w życiu prywatnym, w teleturniejach na pewno pomaga:) jak ktoś powyżej napisał.

Gość gość
Śmiej się do ludzi, płacz w ukryciu, bądź lekka w tańcu a nigdy w życiu. Istota sprawy polega na tym, że kobieta nie pragnienie podziwiania i schlebiania przez mężczyznę a tego by on liczył się z jej zdaniem, szanował ją, doceniał i kochał. Nie chce by on widział tylko w niej umilaczkę czasu, czy rozrywkę. Nikt nie kwestionuje ważności sexu, bliskości w związku, ale kobieta nie chce być odbierana jedynie przez pryzmat worka na spermę.

Gość gość
1:10 dzięki tym obiadom mam prawdopodobnie więcej kasy niż Ty :).

Gość gość
Dokładnie. Więcej kobiecości i skromnosci.

Gość gość
I masz faceta, a ta niby mądra nie :-)

Gość gość
No widzisz wiec robisz z siebie dziwke. Ja bym mogla byc nawet z facetem biednym jak mysz koscielna z milosci ktory by mnie szanowal, kochal i sie o mnie troszczyl. Jesli dla ciebie pieniadze sa tak wazne to jestes pusta. Poczekaj az on sie znudzi i znajdzie inna do robienia obiadkow za kase.

Gość gość
każdy wg swojej miary sądzi.

Gość gość
1:17 mogę się założyć o własne życie ze nie mogłabyś być z facetem biednym jak mysz kościelna. Po drugie - ile razy musiałaś zrobić świństwo w pracy, żeby awansować, coś sprzedać. Czy dla mnie są ważne pieniądze. Średnio. Tak się ułożyło że je mam, jakbym nie miała też bym sobie poradziła.

Gość gość
Jesteś mądra, to poradź sobie również ze znalezieniem faceta, dla którego Twój brak skromności i kobiecości nie będzie miał znaczenia.

Gość smokopies
Ładna, mądra i sama? W życiu, już w takie baje nie wierzę. Ładne nigdy nie są same, mają sporo adoratorów aktualnych, potencjalnych, przyszłych, przeszłych itp, itd. Jak jesteś sama to znaczy że jesteś co najmniej przeciętna, nie oszukuj siebie i innych na forum . Ładna i sama to coś jak YETI podobno istnieje ale nikt tego na własne oczy nie widział.

Gość gość
Wsyscy albo nie sa zainteresowani albo sa zaiteresowani tylko seksem. Czemu tak jest?? x Widocznie nic poza seksem nie oferujesz