Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emmy n

jakie ćwiczenia na biust

Polecane posty

Gość emmy n

Jak w temacie- jakie proponujecie ćwiczenia na powiększenie biustu? Chodzi mi o taki ładny, kształtny, zgrabny ;) Szukałam już trochę, ludzie proponują pompki... macie jeszcze jakieś pomysły? Pozdr :*

Gość emmy n
Tylko beż żadnych głupich, zboczonych komentarzy! Liczę na wsparcie i konkretne wskazówki :)

Gość gość
Skoro liczysz na mądre odpowiedzi, to dlaczego nie zadałaś tego pytania w innym dziale? Pompki to dobre ćwiczenia jeśli chcesz ćwiczyć w domu. Jeśli wybierzesz siłownie możesz ćwiczyć na ławeczce prostej, wypychając sztangę. Na koniec możesz zrobić jakieś ćwiczenie rozciągające.

Gość emmy n
Dzięki! :) Właśnie takich info potrzebowałam! Najbliższa siłownia jest niby fajna, bo nowiutki sprzęt, świeżo wyremontowane... ale prawie sami faceci i nie bardzo miałam z kim o tym pogadać :o Czas zacząć kompletować ciuchy na trening i działamy, może do wiosny/lata się wyrobię :)

Gość gość
żadne ćwiczenia nie powiększą ci biustu, gdzie ty to wyczytałaś. kobiety baaardzo wolno nabierają masy mięśniowej. jeżeli już uda ci się to osiągnąć (de facto musiałabyś zostać kulturystką i spać na siłowni) to w pakiecie rozbudujesz też sobie barki, ramiona, kark itp (bo nie ma ćwiczeń, które stymulują tylko i wyłącznie mięsień piersiowy).

Gość gość
Tylko masowanie po okresie powoduje że są większe i jędrne do tego unikać raka piersi. Tak nam zalecił ginekolog podczas badań bo zawsze przy każdym badaniu cipki jest mąż i wspierał porody. Bo jak można być tepa i wstydzić się partnera a całkiem obcego faceta ginekologa nie ciemnota! Zwłaszcza w dzisiejszych czasach, gdy są bezkarni lekarze i są wstanie zamknąć zdrowego w psychiatryku bydło! !!! A mamy Prawo do obecności osoby bliskiej nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów ust 2008 r art 21 Prawo Pacjenta! !! Gdy ktoś krytykuje ten wpis to jest jednym z tych lekarzy! !!!

Gość emmy n
Czyli raczej będzie ciężko? :( Myślałam, że jak trochę nabiorę masy (nieduży biust to chyba problem szczupłej sylwetki), to przy odpowiednich ćwiczeniach może jakoś się powiększy. Dzięki za odpowiedzi! ;)

Gość internetowy trener
I od razu zabieg, żeby z niej zrobić pompowaną, silikonową lalę? :P Trochę bez pojęcia... Dużo zależy od jej metabolizmu, od trybu życia, od tego ile będzie ćwiczyć i co będzie jadła. Proponuję spróbować jednak z tymi ćwiczeniami. Jakieś pompki, ćwiczenia z ciężarkami, czasem trochę pobiegać (coby dołu nie zapuścić) ;) Podrzucam pakiet 6 ćwiczeń ze zdjęciami i opisem: http://j.gs/7Ptf Powodzenia i trzymam kciuki! :)

Gość gość
Dużo ludzi udaje się nabrać na kliknięcie w taki link? :P

Gość emmy n
Dzięki kochani :* 15:54- zabieg to raczej ostateczność... aż tak zdesperowana nie jestem :P bo kasa by poszła, a też nie wiem czy się odważę :( 16:13- fajne, szkoda, że po angielsku i jest jednak mało tych zdjęć, ale to jak będzie chwila, to poczytam :)

Gość gość
Tabletki czy operacja to szukanie PROBLEMÓW

Gość gość
no szkoda, że angielskiego nawet na takim poziomie nie znasz. i że wierzysz w ćwiczenia na powiększenie biustu. jeżeli masz 14 lat, to jesteś rozgrzeszona.

Gość gość
A ile ważysz? Sprawdź swoje BMI, w necie pełno jest kalkulatorów i takich wykresików do liczenia. Jak wyjdzie niedowaga, albo początek normy, to śmiało możesz nabrać trochę ciałka, a przy odrobinie szczęścia i dobrze dobranych ćwiczeniach, może się udać :)