Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyczyna nieplodności

Polecane posty

Gość gość

Witam, chciałabym abyście opisały mi swoją przyczynę niepłodności,jakie robiliście badania? U nas niepłodność trwa już 5 lat i nie ma żadnej przyczyny, mam za sobą 2 nieudane próby in vitro.

Gość gość
niedrożne jajowody

Gość gośćfffff
Przyczyna niepłodności zawsze leży w umyśle. Podświadomie boimy się macierzyństwa, jednocześnie nie wierząc w siebie. Uśmiechnij się, a wszystko się uda. Nie wierz w farmaceutyczne idiotyzmy. Znam dużo par, które nie mogą mieć dzieci, bo mają problemy emocjonalne. Wyklucz : nerwicę (koniecznie) lub depresję. I działajcie. Życzę Wam serdecznego powodzenia.

Gość gość
poprowscie jezusa o dzidziusia on nigdy nie odmawia chyba ze zyjecie w grzechu

Gość gość
dziewczyny wyżej mają racje! Po prostu sobie odpuścić i będzie :) powodzenia

Gość gość
Zbyt mała ilość progesteronu.

Gość gość
dziękuje za odpowiedzi. Dziewczyny wyżej napisały tak sensownie,że dało mi to do myślenia... mam 26 lat nie ma przyczyny niepłodności. Myślę,że spróbujemy dać sobie czas bez lekarzy i żadnych zastrzyków, leków,itp...

Gość tronka
co to za bzdura przyczyn niepłodności jest więcej niż Ci się może wydawać. Ja sama leczę się w invimedzie i polecam tych specjalistów, może się wybierz wybija Ci z głowy te banialuki

Gość Madlennne
Przyczyna może leżeć w głowie to się często zdarza. Ale że kompletnie nic wam nie wyszło, hormony wszystko w normie? Wiem, że dziewczyny maja największy problem w tych zakręconych czasach z utrzymaniem prawidłowej równowagi hormonalnej i wówczas się wspierają takimi suplementami jak http://www.inofem.pl/ , z mio inozytolem i kwasem foliowym. Biora też jakieś hormony etc. No ale to wszystko w badaniach wychodzi. Może spróbujcie za jakiś czas wrócić do tematu? A tymczasem relaks, albo może warto się pokusić o wizytę u psychologa?