Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks kilka dni przed okresem?

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o seksie 5/6 dni przed okresem? Oczywiscie gdy kobieta ma regularne cykle np 29/32 i to jest środek jej dni niepłodnych?

Gość gość
Bez, ale bez wytrysku do konca oczywiscie

Ile masz lat? Przecież nie tylko wytrysk może doprowadzić do ciąży.W płynie też się znajdują plemniki, więc powodzenia bo jesteś na dobrej drodze do ciąży. No chyba, że chcesz być mamą to gratulacje! :classic_cool:

Gość gość
Eee tam. Ja z moim byłym zawsze kochałam się bez zabezpieczenia nawet nie patrzyłam w kalendarzyk. Kiedys pamiętam jak w środku moich dni płodnych wyją q ostatniej chwili spuścił się na mnie, nie se mnie. Wiec jak widzisz ryzyko nie jest duże. Kochaliśmy się tak pół roku 2 razy w tygodniu z tym że raczej to były maratony a nie szybkie numerki :p Na wakacjach on potrafił mnie brać 4 razy dziennie.

Gość gość
Mam juz jedno maleństwo i cieszylabym sie jakby było kolejne, wiec pytam :) no i radzę doczytać sobie pewne kwestie, bo jak juz ktos sie wypowiada to niech mowi mądrze. Plemniki w "plynie" tak jak Ty to kaleczenie nazwałaś, to znajdują sie owszem, ale większość z nich jest tak słaba, ze nie dają rady zapłodnić to raz a dwa, jakbys miała triche oleju w tej swojej główce to byłabyś zorientowana ze na kilka dni przed okresem kobieta ma dni niepłodne. Powodzenia w lekturze i następnym razem zanim cos napiszesz to przeczytaj to pare razy. :)

Napisałam ogólnie pani mądralińska, która tłumaczy swoje głupie metody współżycia niby moja niewiedzą. Oczywiście, że są dni niepłodne ale to się tak zmienia i potrafi zmieniać, że możesz się zdziwić :D. Ale to Twój problem a nie mój ale później już niejedna panna płakała, że brzuch ciążowy rośnie :D

Gość gość
Zaznaczam, "PANNA" :)

Gość gość
Jeszcze jakies opinie na ten temat macie?

Gość gość
Jesli masz cykl 29/32 to masz ponad tydzien przed okresem niepłodne