Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Strigoica

Poczucie własnej wartości równe zeru i wciąż spada.

Polecane posty

Jak to powiedział kiedyś wieszcz...,,Nigdy nie ufaj mężczyźnie bo to cukierek zamoczony w truciźnie" Coś w tym jest.

Dlatego niepotrzebnie zaufałam bo jakbym nie ufała to bym inaczej przeżywała rozstanie. A u Ciebie co się stało?

Witaj Sysiu. A długo by pisać. Po prostu zawiodłam się na swoim mężu.

Ty miałaś trochę inną sytuacje bo ciebie chłopak zdradził w sensie fizycznym. A ja wczoraj przez przypadek dowiedziałam się że mój mąż czasem żałuje związku z osobą taką jak ja.

Tak się nie przywitałam "hej" oczywiście :). Może mi napiszesz co mam zrobić? Chodzi o wspomnienia miłe teraz mi się nasuwają i to jest straszne, że on mógł mnie tak skrzywdzić.

Strigoica dziś No to zranił słowami... Przykre to jest... Naprawdę Ci współczuję, ale nie załamuj się! :)

Sysiu po rozstani to właśnie te wspomnienia wspólnych chwil najbardziej bolą. Ja się nie załamuję po prostu nie wiem jak mam na niego zareagować. Wczoraj nie rozmawialiśmy bo jak się o tym dowiedziałam to on już spał. I w sumie dobrze że spał bo do tej pory nie wiem co i jak mu powiedzieć.

Gość Klawy77
Nie wszystkie cukierki sa maczane w truciznie :) Hej Strigoica 🖐️

Wiadomo, że najważniejsza jest rozmowa w związku. Zacznij od tego, że dowiedziałaś się takiego zdania o nim. Wiesz osoby życzliwe 🖐️ :) 🖐️ lubią dodawać od siebie parę groszy by była sensacja :)

Cześć Klawy, cześć Ołówku. Wczoraj musiałam skorzystać z jego meila i widziałam że pisze ze swoja byłą. Wiedziałam że ze sobą rozmawiają ale nie wiedziałam że o mnie...

Moim zdaniem powinnaś zareagować bo sorki, ale z byłą nie powinien mieć kontaktu. Masz to zostawić i czekać aż Ciebie zostawi dla niej? Czasami trzeba walczyć o związek... Przemów mu do rozumu.

Ołówku on wcale nie musi się kryć że rozmawia z była, ja dobrze o tym wiem i nie przeszkadza mi to. Ja też utrzymuję kontakt ze swoim byłym. Tyle że zabolało mnie to iż napisał jej że brakuje mu ich wspólnych wyjazdów na biwak lub nad jeziora bo przecież ze mną nie może robić tego co lubi.

Dziwny,a moze napisał tak bo był o coś zły. Czasem ludzie pod wpływem złości mówią,/piszą rozne krzywdzące frazesy. A tak apropo,on pisząc z nią flirtuje czy jest to pogawędka dwoch znajomych?

Nie to nie są żadne flirty. Zwykła rozmowa. Tyle że jego rozmowa kończy i zaczyna się na narzekaniu na moją niedyspozycję.

Mnie też mocno wkurzyło. Dlatego cieszę się że dzisiaj późno będzie w domu. Mam nadzieję że będę już spać jak wróci.

Gość gość
A może poprostu facet mówi prawdę. Może naprawdę nie może przez Ciebie jeździć na te biwaki.

Wiem że nie może przeze mnie jeździć w różne miejsca ale przecież... Choć może nie ma żadnego ale. Może faktycznie go ograniczam.