Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mój facet śpi codziennie do 13 !

Polecane posty

Gość Martaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Witajcie. Przychodze do was z moim małym problemem .. czy jest on taki maly ? .. hm. Ale zaczne od poczatku. Jestesmy razem wiele lat, jestesmy mlodzi, w trakcie studiow. Moj facet niemal codziennie wieczorem siedzi na komputerze (kiedy ja juz klade sie do snu) . Konczy sie to tak, ze ja wstaje ok 9 a on 13-14 bywa nawet i pozniej. Przez to pol dnia czekam az wstanie, musze chodzic na paluszkach, jak go budze to sie na mnie drze. Nie moge sama zjesc sniadania ani wyskoczyc na silownie, bo sie obraza czemu na niego nie poczekalam. Czy któraś/któryś z Was miał/a taką sytuację? Jesli tak to proszę powiedzcie jak sobie z tym radzić. Pozdrawiam, Marta.

Gość martaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zapomnialam dodać, że rowniez prowadzilam jego tryb zycia, ale doroslam i zdalam sobie sprawde z tego jak czas szybko ucieka i zwyczajnie szkoda mi zycia czekac na niego codziennie.

Gość gość
to co wy nic nie robicie ??? nie macie żadnych obowiązków??? pogadaj z nim i tyle . żeby się przestawił....

Gość martaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gadam z nim o tym codziennie. On mowi, ze nie umie tak nagle. Studiujemy więc wiesz jak to wygląda :D Teraz też ... tylko pochrapuje czasem ...ale rpzynajmniej sniadanie zjadlam

Gość gość
nie wiem kto bardziej nienormalny, koles, ktory oczekuje, zeby ona do 14 glodowala i czekala na niego, zeby zjesc sniadanie a obiad o 22, czy ona, ktora zachowuje sie jak zalosny pies, ktory boi sie wlasciciela i chodzi na paluszkach wokol niego i dostosowuje sie do jego trybu zycia. Normalna osoba robilaby swoje, a jezeli koles narzekalby, ze go obudzila bo wlaczyla odkurzacz o 12, albo, ze nie czekala ze sniadaniem, to dostalby jednynie parskniecie w twarz. To on przesypia pol dnia i to jego strata, ze ktos jadl wczesniej i halasuje, bo robi swoje obowiazki domowe i poprostu mieszka. Studiujecie to chyba tylko w weekendy, a pieniadze rosna wam na krzaczkach skoro tylko spicie, jecie i gracie po nocach w kompa

Gość gość
to ze ty wstajesz rano nie znaczy ze to jedyny wlasciwy sposob na zycie twoj facet woli nocny tryb to jego wybor, jego 13 to twoja 9 i tyle w temacie ja sama wstaje o 6 ale do cholery dajcie ludziom zyc po swojemu

Gość gość
Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 4 °C, wiatr zach., 19 km/h, wilgotność 71% Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: środa, 10:53 Województwo: Powiat namysłowski, Województwo opolskie, Namysłów

Widocznie nie ma zbyt wiele do roboty skoro sobie pozwala na takie akcje. Pogoń go do sprzątania czy niech idzie do pracy dorywczej nawet przez internet jak mu się tak nudzi.

Gość gość
A co on robi na tym kompie? Jeśli jest uzależniony od gier to porażka:o

Gość gość
Gosc 10:47 Wlasnie. Skad wy macie kase? Jak chodzicie na studia jak to rano wstawac trzeba!? W ogole mieszkanie kto oplaca? Jakas zmyslona historia chyba...prowo?

Gość gość
gość 10:47 sama prawda, on jest toksyczny i oczekuje twoje psiej postawy, a ty jak ten pies warujesz i się czołgasz przed nim.Zarówno on jak i ty jesteście tak samo jeb/nięci.Wybacz, ale jakbym miała głodna siedzieć do 13, bo lord śpi, to bym sobie sama w łeb przywaliła,że tak głupia jestem. A ja on siedzi nocami, bo możesz spać, nie przeszkasz co to? Może niech też nie wydaje żadnych dzwików, nia łązi po domu?Zobaczysz jak będzie rekacja, on to on, a ty masz się dostosować, ten facet nie rokuje na przyszłosc, zaraz będzie prblem z pracą, bo to, bo sro i będzie siedział taki bezrobociuch nocami i" grał w gry".

Gość gość
Ja żyję z takim leniwcem już 23 lata ...gdyby mu płacili za spanie on byłby milionerem ...U nas to trochę inaczej bo pracujemy - mąż na zmiany i często ma kilka dni wolnych pod rząd .Co robi w wolnym czasie ? Śpi ...Kiedyś mnie to rozwalało bo tak jak - mówisz życie ucieka ...piękne słońce itp.a ten ...śpi ... Jak ja mam wolne - mam swój tryb życia .Wstać i robić to na co mam ochotę i nie przejmuję się ,że hałasuję pralka ,zmywarka ,odkurzacz , wychodzę kiedy i gdzie chcę - po prostu robię swoje ... Jeżeli już teraz twój facet nie przestawi się na tryb dzienny to tak mu zostanie ...każdą wolną chwilę będzie ( na jawie ) wykorzystywał dla siebie a resztę będzie przesypiał ...Cóż - albo nim potrzęsiesz ,że to Ci nie odpowiada albo się z tym pogodzisz i będziesz żyła w myśl - Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma - ...a życie tak szybko ucieka ...

Gość gość
Może starzy ich sponsorują a oni robią co chcą?

Gość gość
Studiuja...taaa znam takich studentow. Na uczelnie chodza 2 razy do roku na zaliczenia...u mnie by to nie przeszlo, nie chodzisz na zajecia? -to won z uczelni! Was tez powinni wyj***c na zbity pysk! A rodzice (bo pewnie to oni wam na wszystko daja) powinni sie leserow pasozytow wyrzec i wreszcie poszlo by jedno z drugim do pracy!

Gość gość
Durne prowo, albo dzieciaki bawią się w dorosłych za kasę rodziców.No własnie kto was utrzymuje na tych studiach, rodzice?Jeśli tak, to gówniarzeria tak ma, zero obowiazków, zero własnej kasy, to sie gra nocami, bo i tak rodzice kasę dadzą.Kaleki życiowe.

Gość Martaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
My może i leniwce. Ale wy??!! Niewyrozumiała banda hejterów. Myślicie, że napisałam tutaj, żebyście krytykowali nasz styl życia, studia, źródło utrzymania itp? Jeśli tak to jesteście w błędzie. Myślałam, że to forum to coś więcej niż banda mądralińskich, którzy przecież są idealni, nie biorą kasy od rodziców, mają idealne żony i mężów, idealną pracę. Zaraz , zaraz . Ja mam dopiero 21 lat i moja mama chętnie wspiera moją edukację. A studia też są możliwe bez wstawania na 7 rano. Więc jeśli ktoś ma coś do powiedzenia w temacie to bardzo proszę, ale jeśli chce się wymądrzać, że jesteśmy leniami, pasożytami itp to nie tędy droga. Szukam pomocy przy zmotywowaniu narzeczonego do wczesniejszych pobudek, a nie rady jak się życie układa (oczywiście po waszemu, bo jesteście idealni).

Gość Martaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lecz jeśli chcecie wiedzieć czym się zajmujemy to jesteśmy trenerami i mamy grafik dopasowany do naszej ochoty, więc wasz żal, że musicie wstawać codziennie, a my nie (mimo, że ja chce) jest słuszny i zrozumiały. bang

Gość Ewa333333
póki co, to ty się zalisz, a nie my tańczysz, jak ci facet zagra, marnujesz swoj czas na jego fochy a nam tu wytykasz głupotę to sie namyśl, czego chcesz