Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjegomość3344

Dziwne zachowanie rodziny

Polecane posty

Gość gośćjegomość3344

Przez ostatnie miesiące ciężko trenuję, wykonując ćwiczenia. Schudłam -6 kg. Mam dość otyłą siostrę, która zaczęła być zazdrosna o moje sukcesy. Ostatnimi czasy rodzina ciągle jej powtarza : ,, ale schudłaś, Jowita!''-mimo że ona nawet tyłka nie ruszy od laptopa. Mnie za moje sukcesy nikt z rodziny nie chwali. Co się dzieje? Czy to dom wariatów?

Gość gość
ZDECHNIJ ....

Gość gość
Olej to, rób swoje, nie poddawaj się, są zazdrosci, bo Ty jako jedyna masz sukces, oni sobie to wmawiają, zaklinają rzeczywistość, ale waga jest bezwzględna.

Gość gość
Gratuluje wytrwałości

Gość gośćjegomość333
Dziękuję. Nie spodziewałam się, że rodzina może być aż tak zazdrosna o mój sukces i sabotować go w ten sposób.

Gość gość
Może tamta strasznie jojczyła do wszystkich jakie ma kompleksy ze swoją tuszą i rodzina usiłuje ją pocieszać i motywować chwaleniem nawet jak rzeczywistych efektów nie widać? ;)

Gość gośćjegomość333
Jowita ma wielkie kompleksy na temat swojej figury, jednak nie robi nic, by to zmienić. Ciągle rzuca mi zazdrosne spojrzenia, nie ma dnia, by nie powiedziała złośliwości. Jedyną jej powierniczką jest ciotka, która zawsze wysłucha, jaka to ona jest gruba, jaka nieszczęśliwa. Oczywiście przy mnie udaje ,,chudą''-je zdrowe rzeczy, niby ćwiczy (choć tego nie widziałam).