Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość kuzyn

Czy to jest miłość ?

Polecane posty

Gość gość kuzyn

Znamy się od dziecka, bo to kuzynka, daleka ale kuzynka, właściwie to nasi ojcowie są kuzynami, chociaż mieszkają ponad 100 km od nas to odwiedzamy się bardzo często. Lubię do nich jeździć właśnie ze względu na nią, bardzo mi się podoba, zawsze marzyłem o takiej dziewczynie no i właśnie ostatnio stało się to, o czym zawsze śniłem. Powiedziała mi, że już jako małolata się we mnie podkochiwała, nigdy nie przepuściła okazji, żeby do nas przyjechać i było jej strasznie przykro, jak ja nie przyjeżdżałem. Powiedziałem jej, że ja też ale ze względu na koneksje rodzinne nie miałem odwagi, nie wyobrażałem sobie, że może mnie inaczej traktować jak kuzyna. Teraz się zastanawiam, czy powiedziałem prawdę czy to była tylko chwila uniesienia po cudownym seksie. Pociąga mnie potwornie ale brakuje mi tego poznawania jak przy innych dziewczynach, trochę tajemniczości czy nie wiem jak to nazwać. Znam ją na wylot, jak do mnie dzwoni, to się domyślam co chce mi powiedzieć, wiem co je i pije a co nie, jakie błędy popełnia podczas jazdy samochodem, jak śpi i kiedy bierze prysznic. Mimo jej wszystkich wad lubię z nią przebywać, „bawić się“. Tylko czy to jest prawdziwa miłość ?

Gość gośćdddddaad
Silne zauroczenie, które na 90% owocuje miłością. Nie bój się zrobić kolejnego kroku. W przyszłości będziesz miło wspominał motylki w brzuchu.

Gość gość kuzyn
Co masz na myśli z tym kolejnym krokiem ? Przecież padły konkretne deklaracje, będziemy się widywać kiedy się tylko da, być może przeniosę się (jak się uda) do jej miasta na uczelnie, wtedy zamieszkałbym u nich, musimy tylko pogadać z rodzicami i wymyślić jakiś powód. Co ma być tym kolejnym krokiem ?

Gość gość
Ten temat juz byl.

Gość gość
Tak, to milosc, kazirodcza...

Gość gość
Co za p***b

Gość gośćzycie
gość wczoraj Tak, to milosc, kazirodcza... x To nie jest związek kazirodczy. Szósty stopień linii bocznej. Według prawa polskiego nie ma przeszkód do zawarcia zwiazku małżeńskiego od stopnia trzeciego włącznie, a według prawa kanonicznego od stopnia piątego włącznie (a od trzeciego i czwartego można dostać dyspensę).

Gość gość kuzyn
Nie chodzi mi o to, czy to kazirodztwo, czy nie, tylko czy to jest prawdziwa miłość, nie chce siebie oszukiwać a tym bardziej ją.

Gość gośćzycie
Post wyżej był tylko odpowiedzią na zarzut kazirodztwa. Nie wiem czy to jest miłość bo to Ty sam musisz ocenić, to po prostu czuje się i już. To ,ze znacie się od dziecka to nawet na plus waszego zwiazku , znacie swoje wady i zalety. Mowi się ,ze najbardziej udane są związki miedzy przyjaciółmi. Nie ma czegoś takiego jak prawdziwa miłość , miłość albo jest albo jej nie ma a ona nie pojawia się ot tak znienacka tylko rodzi się przez dość długi czas i u Was chyba tak jest.

Gość gość kuzyn
I to jest właśnie mój dylemat. Mam obawy czy to tylko pociąg seksualny czy prawdziwe uczucie. Na pewno przyjaźń, zawsze dobrze się rozumieliśmy, nie mieliśmy przed sobą tajemnic, tylko, czy to wystarczy ?

Gość gośćzycie
Podwaliny macie mocne a czy z tego będzie miłość jak sam piszesz to nikt tego Ci nie powie, może już jest. Milosc to rodzaj uczucia , które buduje się we dwoje. Zawsze na początku jest pożądanie i to jest normalne , bez tego ciężko jest zostać parą. Ciągnie Was do siebie i tego się trzymaj a czas pokaże co z tego będzie.

Gość gośćzycie
Jeszcze jedno , miłość to nie motylki w brzuchu , to głębokie uczucie do drugiej osoby , troska o nią i akceptacja wad i zalet.

Gość gość kuzyn
Dzięki za wsparcie, chyba właśnie tego mi brakuje, tych motylków, poznawania. Nam pozostały tylko wspomnienia, ostatnio wspominaliśmy jak woziłem jej lalkę moją wywrotką i ta lalka się posikała a ja byłem przekonany, że to prawdziwe siki i zrobiłem taką bonanze… Eh, to były czasy.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy to jest prawdziwa miłośc napisz do mojej wróżki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gośćzycie
U Was te motylki były ale bardzo dawno temu ;) Naprawdę może być z tego coś pięknego. Zycze powodzenia :)