Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lekarz kazal mi przytyc

Polecane posty

Gość gość
prawictwo pospolite 152 dziś nie grubą ale nie taką chudą jak podałeś niektóre są atrakcyjne a dobrze zbudowane i nie chodzi o biust :) Badania naukowe wskazują, że mężczyzn pociągają kobiety z ciałkiem.

Gość gość
prawictwo pospolite 152 dziś te są wychudzone i mają sylwetki nastolatek, dzieci :/ zobacz sobie modelki z lat 60-70-80 nieporównywalnie lepsza figura niż ta dzisiejsza moda na anorektyczne budowę ciała

Gość prawictwo pospolite 152
no to ja nie wpisuje sie zatem w te badania , bo najbardziej podobjaą mi sie panny co waża ponizej 60 kg może mieć nawet 58 kg i odrobina tluszczyku mi nie przeszkadza , ale 66 kg to juz przesada jednak http://www.fotosik.pl/zdjecie/78606c37a1c2d45d

Gość gość
"może mieć nawet 58 kg i odrobina tluszczyku mi nie przeszkadza , ale 66 kg to juz przesada jednak" Nawet te ze 70kg przy 172cm są niektóre bardzo pociągające dla mnie ma ważyć powyżej 60kg zalezy od wzrostu

Gość gość
A gdybyscie mieli wybierac pomiedzy kobieta na skraju anoreksji, ale jednak jeszcze bez wyjatkowo widocznych kosci itd a kobieta z nadwaga, ale nie taka zaawansowana-powiedzmy 80 kg to ktora byscie woleli???

Gość gość
Up