Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy...

Polecane posty

Gość gość

Kiedy bylam nastolatką wiele razy moje serce zostalo zlamane. Szybko sie zakochiwalam a faceci to wykorzystywali. Doszlo do tego ze facet mojej WTEDY przyjaciolki, ktory przyjaznil sie ze mna wiele lat zaczal mnie upijac, zachecac do brania narkotykow. Uzaleznilam sie, uzywki i brak milosci polaczone z jego bzdurami sprawilo ze poszlam z nim do lozka. Jakims cudem obudzilam sie, zerwalam z nim i jego dziewczyna kontakty zaczelam nowe zycie poznalam chlopaka zaczelam pomagac ludziom skonczylam szkole poszlam do pracy... Dzis ja mieszkam z cudownym chlopakiem a on ma zone i dziecko. Problem w tym.. Ze nikt o niczym nie wie. Nie potrafie przyznac sie chlopakowi o mojej przeszlosci wstydze sie tego! Ten byly przyjaciel szntazuje mnie mimo ze on wtedy byl ze swoja dziewczyna.. Ja bylam sama dlatego nie uleglam szantazom ale czuje sie okropnir caly czas mam wyrzuty sumienia... Prosze o pomoc;( zaluje tego i nie wiem co mna kierowalo

Gość gość
może sprowokuje by mój facet mi coś ukradł wtedy nie będe się musiała przed nim niczego wstydzić. co Wy na to?

Gość gość
Szczera rozmowe nic wiecej tu nie pomoze