Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duża kabina prysznicowa czy duża wanna?

Polecane posty

Gość gość

Otóż będziemy wykanczac łazienkę. Zostały tylko meble. No i mam dylemat. Byłam nastawiona na duża kabina jednak gdzieś tak zachwalano duże wanny. I mam do Was pytanie co się u Was lepiej sprawdza? Wystrój łazienki chyba nie ma nic do rzeczy ale jest cala w szklanych podswietlanych panelach. Proszę o rady.

Gość gość
Kup najtańszą wannę i wrzuć lampki choinkowe. Tez będzie kolorowo.

Gość gość
Ja powiem Ci, że nie mogłabym nie miec wanny. Co prawda takie kąpiele w pianie robię bardzo rzadko (tylko zimą), ale wanna musi być. Ja to rozwiązałam w ten sposób, że kupiłam wannę i zainstalowałam parawan nawannowy. Właśnie taki szklany. Mam więc dwa w jednym.

Gość gość
zdecydowanie duży prysznic. Chyba, że masz naprawdę dużą łazienkę. O ile w wannie się nie moczysz codziennie to to nie ma sensu. A parawan nawannowy to porażka :o po to mam prysznic, żeby nie zadzierać nogi jak do niego włażę

Wiele zależy od tego czego będziesz częściej używała ;) Ja np. wolę szybkie prysznice, gdyż nie lubię długich kąpieli. Natomiast moja znajoma nie wyobraża sobie życia bez długich kąpieli z dużą ilością piany. Wszystko więc zależy od upodobań :) Ja u siebie zastosowałam drzwi prysznicowe i wygląda to mniej więcej tak jak tu http://www.besco.eu/produkty/drzwi-prysznicowe/ . Nie chciałam jednakże zwykłej kabiny, tylko zastosowałam coś w zabudownym stylu. Sami oceńcie ;)

Gość gość
wanna bo wodę utrzymuje , i nie zmieniać tylko niech się cała rodzina wykąpie. woda droga a prysznic to woda na zmarnowanie

Gość gość
Fajniejszy sex będziesz miala pod prysznicem

Ja mam u siebie prysznic i nie wyobrażam sobie, że mogloby być inaczej. Z tą róznicą, że wcześniej miałam mały prysznic, a teraz wymieniałam sobie na dużą kabinę. Mam trochę miejsca w łazience i postanowiłam kupić naprawdę dużą kabinę, więc zamówiłam fajny projekt u firmy Vetro. Warto czasem zaszaleć ;)

Gość Marany
Idź do najbliższego salonu Elements i pomogą Ci w wyborze. Zależy od tego, co chcesz. Jeśli lubisz długie kąpiele to weź wanne, jeśli nie chcesz tracic czasu przed pracą to weź kabinę prysznicową