Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bilans 18latki a rozbieranie

Polecane posty

Gość gość

Czeka mnie bilans 18latki i mam pytanie. Czy tam się trzeba rozbierać? Czy to tylko podpisanie papierka? Bo słyszałam różne wersje

Gość gość
tak trzeba sie rozbierac patrza na penisa

Gość gość
nie trzeba. wszystkie posty na ten temat w internecie to wytwory onanizujacych sie zbokow

Gość gość
zależy od lekarza, ja rozbierałam sie na bilansie w podstawówce, wchodzilysmy do gabinetu po 5 dziewczyn, wzrost, waga, wzrok, ciśnienie itp i za parawanem lekarka mnoe oblukała i wpisala w karcie w skali etap dojrzewania itp, w gimnazjum tez byl bilans ale u lekarza rodzinnego, nie rozbieralam sie, zadala kilka pytan i wyszłam, jako 18 latka bylo jeszcze krócej, byl lekarz, wzrost waga itp, pytal czy biore leki, legalne i te mniej legalne, czy cos mi dolega i tyle, 5 minut

Gość gość
Jestem dziewczyną. Czy dziewczyny muszą się rozbierać na takim bilansie? Proszę o odpowiedzi te które wiedzą

Gość gość
Jeżeli nie chcesz się rozbierać, to masz prawo odmówić.

Gość gość
nie

Gość gość
nie wiem jak jest u lekarza ale ja ostatnio mialam badania w gabinecie w szkole i musiałam się rozebrać do majtek, byłam troche w szoku :/ mam 18 lat też jak coś.

No ja na bilansie musiałam się rozebrać tylko do góry, żeby zbadać serce. A tak to nie musisz spodni ściągać

Gość gość
taaa odmówi i co? nie będzie miala koniecznego papierka

Gość gość
Musisz sie rozebrac,zeby mogli ocenic twoja figure. Jak masz cellulit, brzuszek, rozstepy albo wiszace cycki to ci nie podpisza pozwoleństwa na życie i idziesz do gazu, co osobiscie ja popieram :D 🖐️

Gość gość
ja tez slyszalam ze do naga ale nie pamietam nawet takiego bilansu

Gość gość
a jak sie rozbieracie dla chlopaka to sie nie wstydzicie? jeszcze do naga masakra

Gość gość
W gabinecie lekarskim wstyd sie rozebrac? Tam gdzie jestes tylko obiektem medycznym? Pewnie! w ciemnym pokoju w jakims zapyzialym napalencem to juz nie wstyd!

Gość gość
Papierek to jedno, a godność to drugie. Ma prawo odmówić rozbierania się i kropka.

Gość gość
dziwne jestescie jeszcze lekarka bada bo chce zobaczyc czy sie dobrze rozwijacie a wstydu nie macie rozbierajac sie dla chlopaka i uprawiajac z nim seks.

Gość gość
a kobieta moze sie dla faceta rozebrac tylko po slubie

Gość gość
Większość lekarzy każe rozbierać się ale malolatom by sprawdzic czy sie prawidlowo rozwijasz, czy skonczylas juz dojrzewac a moze jeszcze nie zaczęlas i trzeba wdrożyc leczenie przy opoznionym dojrzewaniu, pierwsze slysze by doroslej 18 letniej kobiecie lekarz KAZAL sie rozebrac ?! nikt cie do niczego zmusic nie moze, nawet jesli kaze ci sie rozbierac to nie musisz sciagac ubrań. Opowieści z internetu to w większości ściema, te bajki że lekarka ich obmacywała, że chciala z nimi seksu haha

Gość gość
Znalazly sie cnotki pie/rdo/lone!

Gość gość
Od lat wygląda to tak samo, w rubryce bilansu jest pozycja rozwój narządów płciowych, dziewczyny i chłopacy są lub powinni być badani przez lekarza oceniajacego stan zdrowia. To jest oświadczenie lekarza i powinno być potwierdzone badaniem, dlatego lekarz powinien poprosić Ciebie o ściągnięcie tej niezbefnej części garderoby aby przeprowadzić badanie. Jak się wstydzisz idź do kobiety lekarza.