Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23lata

Spirala antykoncepcyjna

Polecane posty

Gość 23lata

Mam 23 lata i rozważam tę metodę antykoncepcji. Slyszałam, że raczej nie stosuje się jej u młodych osób. chciałabym dowiedzieć się, czy są tu kobietki w moim wieku, które zdecydowały się na to? Czy nie ma przeciwwskazań do założenia jej przy tyłozgięciu macicy?

Gość gość
Nie stosuje się jej u młodych kobiet? Jest mnóstwo aktorek filmów dla dorosłych właśnie w Twoim wieku i każda z nich ma to założone...

Gość 23lata
Dzięki za odpowiedź. Czekam na dalsze wypowiedzi.

Gość gość
Spirala powoduje ciężką chorobę BEZTLENIWCE! !! Tylko i wyłącznie nie szkodliwy jest KALENDARZYK I PREZERWATYWA! !! Tak nam poinformował ginekolog podczas jednego z badań cipki i zawsze jest przy nich mąż również wspierał porody mamy do tej obecności nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów mamy Prawo do takiej obecności męża. Zawsze decyduje Pacjent ust 2008 r art 21 Prawo Pacjenta. Wiem że wiele partnerek jest mocno zacofanie i wstydzą się najbliższej osoby ciemno gród! !!!! Tabletki antykoncepcyjne SZKODZĄ dopiero po LATACH!!!

Gość gość
19,07 zryty leb

Gość gość
Do 19.48 a ty jesteś znawca? Wiem że ma rację o szkodliwości Spirali i tabletki antykncepcyjne wystarczy poczytać a potem komentuj debiluuuuuuu.

Gość gość
do 20,59 do psychiatry idz z mezusiem zeby byl przy badaniu , dla ciebie kazda antykoncepcja to wielkie zlo moheze zacofany wsz edzie dajesz te popiepszone wpisy kretynko

Gość gość
A ty ginekolog i dziewczyna robi ci niedzwiedzia przysługę bo pisze o szkodliwosci majac racje i nie bedziesz miał interesu szkodza pacjentom!

Gość gość
chyba nawet psychiatra ci nie pomoze