Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obiektywnie nie jestem brzydka

Polecane posty

Gość gość

A jak patrzę na siebie to dostaje depresji i fobii społecznej. Był czas ze w ogóle nie patrzyłam w lustro. Nienawidze swojej twarzy, ciala wrrr..Czy to jakieś zaburzenie?

Gość gość
A masz powodzenie u mężczyzn? Bo dla mnie to właśnie jest obiektywny miernik urody:P W każdym razie jeśli wszystko u ciebie jest ok a tak nienawidzisz swojej twarzy i ciała to poszukaj psychologa. No chyba że jesteś nastolatką, wtedy nie ma się co przejmować bo w takim wieku więcej osób uważa siebie za szpetnych niż urodziwych bez względu na stan faktyczny;)

Gość gość
Dysmorfofobia prawdopodobnie.

Gość gość
U mnie ten stan jest chyba jeszcze bardziej nasilony niż za czasów nastoletnich. Powodzenie mam i miałam zawsze, nie byłam wysmiewana ,nikt nie komentowal niczego zebym mogla miec jakiś uraz.. nie wazne ile komplementow ludzie mi powiedza, zawsze uwazam ze to nieszczere i doszukuje sie drugiego dna Mam już 22 lata.

Gość gość
za to ja jestem piękny :) i zawsze tak uważałem, niezależnie od wieku, przez ktory przyszło mi przechodzić, a moja mama utwierdza mnie w tym, a dziewczęta szaleją za mną :)

Gość gość
gość dziś Powodzenie nie jest miernikiem urody moja droga bo nawet przecietniary mają powodzenie

Gość gość
gość dziś Przeciętniary owszem, ale brzydkie nie. Dlatego brak powodzenia jest przesłanką że ktoś nie jest ładny ani nawet przeciętny.

Gość gość
gość dziś co niektóre brzydkie tez mają powodzenie więc to nie jest oznaka piekna z ocena 10/10

Gość gość
A jak ja nie mam powodzenia i jestem dla faceta niewidzialna to znaczy ze jestem brzydka? Czuje sie strasznie brzydka...

Gość gość
Ale całkowity brak powodzenia u mężczyzn na 100% wskazuje że z wyglądem coś jest nie tak:P

Gość gość
Podobno w lustrze widzimy siebie okolo 7 razy ładniejszych niż w rzeczywistości :D

Gość gość
Niektórzy patrząc na siebie w lustrze są przekonani że są obrzydliwi lub chociaż że brzydsi od innych a często wcale nie ma to pokrycia w rzeczywistości;)

Gość gość
No ja mam powodzenie tylko u pijanych chamów spod sklepu na osiedlu. Inni nawet mnie nie zauważają.

Gość gość
osoba ładna to ktoś który był zawsze piekny od małego. Mężczyźni nie maja gustu co do kobiet podoba im się twarz typowa transeksualisty z dużym piersiami oni ocenieją atracyjność po piersiach i tyłkach a to nie jest oznaka piekna.Liczy się twarz tylko wyłącznie

Gość gość
A to nic dziwnego ze sie nikt nie podobam. Nie jestem ładna z twarzy, plaska jak deska do tego.

Gość gość
oni nawet poleca na brzydką z dużym biustem czy tyłkiem po tym oceniają atracyjnośc i takie mają powodzenie.

Gość gość
Jakoś nie widzę żeby otyłe osoby z ładną twarzą cieszyły się szczególnym powodzeniem. Dotyczy to i kobiet i mężczyzn:P

Gość gość
gość dziś mówię o szczupłych z dużym biustem i brzydką twarz

Gość gość
bzdura. powodzenie moze miec nawet brzydka dziewczyna pod warunkiem ze jest puszczalska i mloda. chociaz nawet stare puszczalskie i brzydkie maja powodzenie. przyklad- noxelia z forum. brzydka z ryja, otyla a miala ze 30. na wsi gdzie mieszkaja dziadkowie mojego meza tez jest taka stara menelowa - brzydka jak noc listopadowa, zapijaczona a *****lo ja ze 100. albo ta ania jakas tam ktora seks rekord chce podbic- brzydka i gruba a jak chetna to leca do niej jak muchy do gowna.

Gość gość
mam taka kolezanke ktora twierdzi ze jest brzydka, a wg mnie jest przesliczna. mam gdzies jej fotke bez makeupu i nawet na niej wyglada slicznie a laska nie lubi zdjec bo ma niby "niewymiarowa morde".

Gość gość
własnie powodzenie też mogą mieć zawyżone ze względu, że mężczyźni chcą zaliczyć taką panienkę a one sobie wmawiają, ze są atrakcyjne

Gość gość
tylko tak... ladna i pozadna bedzie miec powodzenie wsrod normalnych i ulozonych facetow ktorzy szukaja zony. a brzydka i puszczalska wsrod patusow, meneli, zwyrodnialcow, zboczencow, zuli, psycholi

Gość gość
gość dziś A ja o tym że twarz to jednak nie wszystko:P W każdym razie za ładne uchodzi to co ma powodzenie a nie to co my sobie myślimy że powinno mieć powodzenie. Jak faceci lecą na takie z dużymi cycami a brzydką twarzą to oznacza że wg facetów te cyce są ważniejsze. Druga sprawa że takie np cyce to są powiedzmy obiektywnie duże, średnie i małe, natomiast ocena twarzy jest bardziej złożona i przypuszczam że będzie w tej kwestii znacznie więcej rozbieżnych opinii na temat "ładności" czy "brzydkości" danej twarzy niż przy ocenie sylwetki.

Gość gość
szczerze ładnych kobiet z twarzy to z 10%

Gość gość
dlatego brzydkie maja chetnych na seks a ladne do malzenstwa. faceci to zboczency i zwyrodnialcy ktorzy maja swoje chore fantazje i po kryjomu moga ****** ohydne baby czy otyle a nawet kalekie czy zdeformowane a na zone sobie biora ladna i ulozona kobite

Gość gość
ładne tez chcą do seksu zobacz ile atrakcyjnych ma problemy ze znalezieniem normalnego faceta?

Gość gość
Też uważam że z 10% ma ładną twarz z tym że prawdopodobnie moje 10% nie pokrywa się z twoimi 10% ;)

Gość gość
ja jestem wg siebie brzydka z twarzy. ratuja mnie ladne oczy, wlosy i sylwetka. i jak mnie jakis zaczepial to odrazu urywalam kontakt czy uciekalam bo wiedzialam ze chce mnie tylko w******** wsrod zboczencow mialam i mam powodzenie- psycholi, starych zbokow, murzynow, arabow itd wsrod normalnych nie zwlaszcza u przecietnych, brzydali czy patologii. co najciekawsze predzej zainteresuje sie mna przystojny niz brzydal. przystojni sa dla mnie mili a brzydale mna gardzo i okreslaja pasztetem :D

Gość gość
gardza*