Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IwonaKocioł

Skuteczne odchudzanie od 1 III.

Polecane posty

Plan jest taki, żeby w pół roku zrzucić 18kg, czy się uda nie wiem :) Dlatego daję sobie czas do 1 III na dokładne rozpracowanie tematu tj. ćwiczenia, dieta i naładowanie silniej woli pozytywną enerią. Jak to wygląda u Was? Jakie metody się sprawdzają u Was? Co jecie? A co kategorycznie wykluczyłyście z diety?Jakie ćwiczenia polecacie i w jakiej intensywności? Z góry dzięki za informacje! :)

Gość gośćiówkaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja mam 26 lat, 160 cm wzrostu i waze 45 kg, chcialabym przytyc troche, ale nie daje rady :(

Gość gość
Pol roku 18 kg? To troche za duzo. Ja w ciagu pol roku schudlam jakies 7 kg i zatrzymal mi sie przez to okres

Gość LaraK
Jeśli naprawdę chcesz schudnąć i nie zaszkodzić swojemu zdrowiu zrób to z głową.Czy pomyślałaś może o badaniach jakie powinnaś wykonać przed rozpoczęciem odchudzania?Jeśli nie zajrzyj na stronę geneticlab.com i zapoznaj się z tym badaniem bo daje Ci ono dużo możliwości w tym najważniejszą bo poznanie swojego organizmu.

Gość MigotkaMała
Wcale nie tak za dużo 18 kg dzielone na 6 miesięcy to jest w granicach 3kg w ciągu miesiaca - to bardzo zdrowy spadek wagi. Ja od miesiąca jestem na swojej bogatoresztkowej i wysokobłonnikowej, ćwiczę z Mel B. 3/1 (trzy dni ćwiczeń, jeden dzień przerwy), efektów widocznych gołym okiem na chwilę obecną brak, oprócz zdecydowanie lepszego samopoczucia i ok 1,5kg (co uważam za błąd statystyczny) ale się nie poddaję! Czuje jak wypalam schabiki :)

Gość lucja980
Ja jestem bardzo zadowolona ze swojego wyboru postawiłam na African Mango http://afrikanmango.pl i nie żałuję już po tygodniu było widać różnicę;) 2kg mniej!