Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada romansować ze swoją przełożoba?

Polecane posty

Gość gość

Widzę że ma na mnie chrapke i ja na nią też ale to chyba dość ryzyoowne? Co myślicie o takim układzie?

Gość gość
Z kim????!

Gość gość
Przełożoną mojego działu w pracy

Gość gość
Wypada

Gość gość
Wykopie cie na zbity pysk jak sie nie sprawdzisz

Gość gość
U mnie tak się zaczęło. Ona , przełożona w hierarchii, zaczęła od mojego wyglądu. Dopytywała się o siłownię, bo kiedyś wymknęło się mi, że chodzę od lat, komplementowała mój ubiór, pytała np.gdzie kupiłem buty czy koszulę, dopytywała o czas wolny, itp. Potem zauważyłem, że przydzielała mi łatwiejsze zadania,chwaliła za proste sprawy. Jej spojrzenie zmieniło się, często przy mnie się uśmiechała , zaczynała rozmowy na błahe tematy, radziła się pomijając drogę służbową.Na początku był to taki niewinny biurowy flirt. Jest bardzo atrakcyjną kobietą, świadomą roztaczanego seksapilu, rozmowy z nią i patrzenie na nią w ich trakcie to czysta przyjemność.Kilka razy odwiozłem ją do domu po pracy. Taka rozluźniona w aucie sprawiała wrażenie nastolatki. Wynikł jeden kontrakt związany z wyjazdem.Mogła jechać z koleżanką z pracy ale wybrała mnie. W podróży była jak koleżanka lub wręcz dziewczyna, jakbyśmy byli parą.Po kolacji zrzuciła maskę.Powiedziała otwarcie, że mnie chce.Zamknąłem pokój i po drodze do łóżka zrzuciliśmy ubrania.Pierwszy raz był niecierpliwy z obu stron. Następne już spokojniejsze.Smakowaliśmy swoje ciała i wzajemnie poznawaliśmy.Z wyjazdu wróciliśmy odmienieni. Zaczęliśmy spotykać się po pracy.Zaczęliśmy mieć wspólne plany.Komplikacją było jej małżeństwo. Ma 33 lata, od 8 lat mężatka, bez dzieci.Mąż na eksponowanym stanowisku.Ona zawiedziona nim jako kobieta. Ten flirt, romans pomiędzy nami zrodził uczucie. Od jesieni ciągnie się jej sprawa rozwodowa.Zamieszkała ze mną. Ja zrezygnowałem z tamtej pracy, znalazłem inną. Ona bardzo dużo straci na rozwodzie.Ale tylko finansowo. Zyskaliśmy siebie. Jestem młodszy(28), ale jej ubyło co najmniej 10 lat, odkąd razem mieszkamy.Uśmiech nie schodzi jej z twarzy. Tak mało rzeczywisty , z początku niewinny flirt , pozwolił mi znaleźć miłość i kobietę swojego życia. "Docieramy się" w innych relacjach jak kiedyś i w innej rzeczywistości.Wierzymy, wiemy to , że będzie dobrze. Ostatnia rozprawa na końcu marca. Na piękny miesiąc czerwiec planujemy ślub a już teraz odrzuciliśmy wszelkie pozory i wszędzie bywamy razem. Z wielką satysfakcją i przyjemnością "pracujemy" nad poczęciem dziecka, żebyśmy byli pełną rodziną. A teraz odwiązuję szalikiem chore gardło i jadę odebrać ukochaną z pracy.

Gość gość
16:35 Zazdroszczę że Ci się udało, u mnie niemal identyczna sytuacja, zwłaszcza początek, też mężatka, ja od niej sporo młodszy, iskrzyło od początku, chemie było czuć w powietrzu ale nam nie wyszło ostatecznie. Tobie życzę powodzenia.

Gość gość
gość dziś przecież to bajka :D

Gość gość
Nie wypada i się źle skończy 🖐️

Gość gość
Chcecie bajki ? Oto bajka. Była sobie pchła szachrajka. Niebywała rzecz po prostu, żeby ktoś marnego wzrostu... mógł wyczyniać takie figle :)

Gość gość
Ze swoją szefową mam prosty układ - seks. To nas łączy , nikt nie mówi o uczuciach, romansie czy flircie. Po prostu raz, drugi zgadało się nam na te tematy i tak wyszło. Od lata spotykamy się kilka razy w miesiącu na pieprzenie. Lasek za miastem, ustronny parking, jej działka , motel , zależy od czasu i okoliczności.W pracy też zdarzyło się, że robiła mi loda a ja jej palcówkę.Na razie nie wpadliśmy i chyba nikt nie zauważył,nie afiszujemy się a ona jak niedor****** to zawsze tak wszystko ułoży, żeby był czas i było gdzie się pieprzyć.

Gość gość
10:47 A ile ona ma lat i Ty? Fajna chociaż?

Gość gość
Ja 27 a ona 41. Ogólnie fajna.Szczupła szatynka, średniego wzrostu, pierś i dupka w sam raz.Nie ubiera się jakoś ekstrawagancko, taka przeciętniara z wygląda.Seksualnie jednak nienasycony wulkan. Mężatka, ale według jej słów, mąż ciapa w tych sprawach, raz na 2 miesiące.Za to ja mam używanie.Niezmordowana jest, to fakt.