Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy istnieja mezczyzni, ktorzy doceniaja inteligencje u kobiet?

Polecane posty

Gość gość

jw. wiekszosci jest to obojetne, a czesto nawet ponadprzecietne iq jest uwazane za wade, ktos uwaza inaczej?

Gość gość
Tak ogólnie to inteligentny mężczyzna docenia inteligentną kobietę, koleżankę czy jakąś mądrą ekspertkę w TV. Ale jeśli mówisz w perspektywie np związku to jest identycznie jak w przypadku doceniana inteligencji mężczyzn przez kobiety, czyli że owszem ale tylko tych które im się podobają.

Gość gość
Ja doceniam, chociaż skłamałbym gdybym powiedział, że wygląd nie ma znaczenia :) Jednak inteligencja i ogólne ogarnięcie jest dla mnie ważne. Może być nawet miss Polonia, ale jak zacznie gadać głupoty, że uszy więdną, to już nawet jej cycki nie pomogą. Zdarza mi się także, że dziewczyna, która na początku w ogóle nie zwróciła mojej szczególnej uwagi, po rozmowach i wspólnym przebywaniu zaczyna mnie interesować i nawet jeśli nie była super modelką, to jednak potrafiłem się zabujać :) Zatem tak, może na początku jest taksowanie po tyłku czy biuście, ale to jest paliwo na krótki dystans - zresztą zdradzają nawet Ci, co mają supermodelki za żony, więc lepiej znaleźć coś więcej niż tylko partnerkę do dymania ;)

Gość gość
tak ale ty jesteś miernotą z babskiego forum i to co sobie doceniasz to sobie w d**e wsadz

Gość gość
Coś w tym jest - nie potrafiłem iść z pustakiem z dyskoteki do wyrka - jakiś moralniak mi się włączał i nie chodzi o seks, ale o fakt, że grzmocę kogoś o poziomie inteligencji dojrzałej dynii. Miałem wrażenie, że to wpływa jakoś na własne postrzeganie swojej osoby, dlatego zawsze ceniłem kobiety, z którymi w wyrku poza figlowaniem, można było przegadać nockę ;)

Gość gość
gość dziś Dlaczego uważasz, że jestem miernotą? tak z ciekawości pytam ;)

Gość gość
oczywiście ! inteligentna kobieta nie wydzwania do faceta bedącego w delegacji w dzien by mu dać się wyspać po upojnej nocy, nie gada i gada wciąż po próżnicy, wie kiedy zrobić faceto laskę a kiedy coś dobrego do jedzenia

Gość gość
Dla mnie iq musi miec powyzej 120 i musi wygladac jak Natalia Wasiluk inaczej nie ma szans!

Gość gość
doceniają tak jak doceniają Yeti. Zjawisko porównywalne - podobno istnieje...

Gość gość
Ja się zawsze zastanawiam kto naprawdę jest inteligentny. Ktos kto umie sobie ułożyć życie mimo braku np wykształcenia. Czy wykształcone kobiety które nie raz żądają durne pytania typu czy dla facetów wygląd jest ważny.