Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poszukiwany dobry i tani optyk w Krakowie

Polecane posty

Gość gość

Szukam dobrego i taniego w Krakowie, który ma duży wybór oprawek itp Nie szukam czegoś w stylu vision express i innych

Gość gość
Dobry optyk jest na Westerplatte w Krakowie. Robili mi tutaj szkła progresywne i długo na zamówienie nie musiałam czekać. Miła obsługa, dobre ceny, na pewno jeszcze będę tutaj wracał. Firma ma swoją stronę na www.swiatokularow.com Warto sobie sprawdzić, bo teraz akurat robią wyprzedaże na oprawki.

Gość mirekludzik21
Polecam Luxoptyk na ul. Lubostroń. Zrobią dobrze, w miarę tanio i szybko.

Gość gość
W Oko Design są w stanie większość szkieł wstawić, mogę ich polecić. Adres jest na www.oko-design.com . Robili mi moje pierwsze okulary progresywne i noszą się super. Wygodne, z dobrą widoczność dali i bliży, płynnym przejściem z jednego do drugiego. No i same oprawki lekkie, modne, takie jak chciałam.

Gość davrikk
Teraz te okulary co mam to zamawiałam w Eurooptyce i są okej. Dobrze leżą, oprawki zaokrąglone także fajnie to wygląda przy moich kształcie głowy który jest dość...kanciasty ;P Jakich producentów mają w ofercie jest podane na ich portalu – eurooptyka.pl.

Gość gość
Nie mam uwag do Oko Design, już 3 okulary u nich kupowaliśmy niedawno. Najpierw ja, potem mąż, a teraz się okazało że córka też musi nosić...Szybko robią zamówienia, badania są dokładnie robione, a nie byle jak , byle szybciej. Ceny są zróżnicowane wiadomo dużo tu zależy od szkieł i powłok na jakie człowiek się zdecyduje.

Gość gość
W kwestii dobrych i godnych polecenia salonów optycznych to z całą pewnością nie zawiedziecie się na www.MrHilary-sklep.pl pełen profesjonalizm.

Gość gość
Można znaleźć oprawki dla siebie w Oko Design, szczególnie jeśli ktoś szuka czegoś bardziej delikatnego, subtelnego, to tutaj jest z czego wybierać. Marki mają raczej niekomercyjne, mniej popularne ale dzięki temu moje okulary są jedyne w swoim rodzaju, nikt inny takich oprawek w Krk raczej nie ma ;>

Gość gość
Tanie okulary ma Primus, w wielu salonach optycznych w Krakowie byłem ale takich korzystnych warunków jak u nich na Mazowieckiej to nie znalazłem nigdzie. Okularów używam głównie do komputera i sobie chwalę. Idealnie zbierają obraz, nie męczą oczu, nie uciskają głowy, bardzo fajnie dopasowane.

Gość beatka

Bardzo dobrze zaopatrzony jest optyk Oko Design jeśli chodzi o oprawki. Dużo fasonów mają mało znanych, raczej ciężko osiągalnych w Polsce, także jeśli ktoś chce sobie dobrać okulary naprawdę dla siebie, których nie będzie nosić co druga spotkana na mieście osoba to bym ich doradzał.

Gość miki8999

Ja też polecam Oko Design 

Gość gość

W przychodni Falck na Mazowieckiej jest bardzo dobry optyk Primus. Okulary w bardzo dobrej jakości które nie kosztują tak dużo jak w większości optyków w Kraku. Ja na przykład za swoje zapłaciłam niecałe sto złotych a jak pytałam ile by takie okulary dla mnie kosztowały u konkurencji to się stawki do 300 zł w górę zaczynały w ogóle.

Gość iikk

Jest sporo takich miejsc, gdzie robią okulary od A do Z więc badanie, potem oprawki i sami wykonują szkła. W Krakowie z tego co wiem to http://oko-design.com ma taką właśnie ofertę więc można skorzystać.

Gość acca

Sprawdź sobie na oko-design.com – Firma bardzo chwalona przez klientów jeśli chodzi o produkcje okularów.

Gość acca

Sprawdź sobie na oko-design.com – Firma bardzo chwalona przez klientów jeśli chodzi o produkcje okularów.

Gość mmj

Poszukaj sobie na spokojnie jakiejś fajnej oferty oprawek, w Krakowie raczej nie będzie z tym problemów, bo optyków działa bardzo wielu. Ogólnie wśród tych polecanych jest Primus, na stronie optykprimus.business.site/ masz przedstawioną ich ofertę.