Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narzeczony nie chce sie ze mna kochac.

Polecane posty

Gość gość

Moja druga polowka jest chora od urodzenia na nie uleczalnie. Czesto jezdzimy po lakarzach, szpitalach. Bardzo czesto jest na antybiotyku, morfinie i innyvh lekach. W dodatku jest pracocholikiem. W grudniu kupilismy dzialke a chwile pozniej sie oswiadczyl. Tylko ze od okolo 4 miesiecy zadko uprawiamy sex. Srednio raz na tydzien. Zmusilam go nawet zeby poszedl z tym do lekarza skoro sam sobie nie umie poradzic. Wiem zachowalam sie jak ... ale juz naprawde nie wiem co zrobic zebysmy mogli normlanie sie kochac. Ciagle albo probuje o tym ozmawiac albo sie o to klocimy. Tzn ja sie kloce a on tylko slucha.

Gość gość
W zwiazku z kupnem dzialki oboje teraz baaaardzo duzo pracujemy. Fakt faktem ze ciagle wisimy na telefonach. Ciagle slusze jak bardzo mnie kocha. W nocy zawsze mnie przytula ciagle czuje go na sobie. Jak nie raz wstane sie przebudze zeby zrobic siku to czuje jak mnie ciagnie z powrotem do siebie. A ze jest silnym wysokiem i dobrze zbudowanym facetem to ciezko mi sie uwolnic. Przez to nasza relacja sie pogarsza. Zbieramy na wspolny dom. Na slub wszytsko jest juz odlozlne a czuje ze sie oddalamy od siebie. Nie wiem jak z nim o tym rozmawiac bo on nie uznaje tego jako pomoc z mojej strony a wrecz przeciwnie traktuje mnie czasem jak wroga. Tak jak bylo w przypadku kiedy kazalam mu kupic viagre. Kocham go najbardziej na swiecie poprostu tego porrzebuje tej bliskosci z nim