Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierzba1

Zauroczona w wykładowcy...

Polecane posty

Gość wierzba1

Witam, od dwóch lat jestem zauroczona pewnym wykładowcą, który jest ode mnie starszy o ok. 20 lat. Ma żonę i dzieci. Nigdy z nim nie flirtowałam, nawet z nim nie rozmawiałam, bo wiedziałam, że to nie w porządku dla jego rodziny. Myślałam, że to zauroczenie przejdzie, ale serce nie sługa i wybiera kogo samo chce. Codziennie przez dwa lata myślałam tylko o nim. Nie mogę sobie wybić z głowy jego uśmiechów, spojrzeń, przyjemnego głosu, wszystkiego co z nim związane. Nie wiem co robić... Kiedy go widzę to uciekam, bo gdy jest przy mnie to mam ochotę się rozpłakać, gdyż zdaję sobie sprawę z tego, że on już ma kogoś. Jak go sobie wybić z głowy? To trwa już dwa lata, mam ochotę to skończyć wszystko, nie wytrzymam dłużej, nie wiem co robić, wydaje mi się, że on mnie lubi, ale pewnie jako studentkę i nikogo więcej, i ja to rozumiem, ale cierpię przez to. Nie piszcie, że zakocham się w kimś innym, znajdę jeszcze kogoś, kto równie zawróci mi w głowie. To nieprawda. Nie jestem typową dziewczyną, mam bardzo trudny charakter, w całym moim życiu podobał mi się tylko jeden chłopak i było to w gimnazjum, chodziłam z tym chłopakiem niecały miesiąc, bo czułam, że to nie ta wielka miłość, o której zawsze marzyłam i wciąż marzę. Nie obchodzi mnie trzymanie za rączkę, obściskiwanie się w miejscach publicznych czy seks. Chcę kogoś, kto otuli mnie ramionami, kiedy będę się wydzierać i płakać. Chcę spokoju, miłości platonicznej... Ale nie wiem już co robić z tym wykładowcą... tak bardzo zawrócił mi w głowie.

Gość wierzba1
Proszę o jakieś rady...

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up