Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śnieżynka29

Skuteczne wybielanie zębów

Polecane posty

Gość Śnieżynka29

Czy ktoś stosował paski wybielające zęby firmy Crest? Są dość drogie i nie wiem czy się opłaca.

Gość gość
Dużo słyszałam i czytałam i wydaje się że są widoczne efekty, można spróbować a jak się nie sprawdzą nie kupować więcej. Chyba tylko na allegro można je dostać

Gość gość
Wybielanie zębów w gabinecie metodą tradycyjną - pierwsza wizyta - 580 PLN

Gość gość
ja stosowalam crest i polecam!!!! Uzylam ich po tym, jak nie moglam znalezc blendamed, ktorych uzylam jakis rok wczesniej. Paski dzialaja, efekty widoczne, czesto slyszalam od ludzi, ze mam biale zeby. Jezeli masz wrazliwe zeby to moze byc ciezko, znam kogos, kto nie wytrzymal 2 dni. Ja za drugim razem mialam bol i musialam przerywac co drugi dzien, ale efekt koncowy byl zadowalajacy, uzywalam kuracji tej na 7 dni, raz dziennie. Jesli ktos pyta, to zawsze i kazdemu polecam paski, zadne wybielanie u dentysty, to tylko strata kasy

Gość gość
To super, napalilam się :) w takim razie zamawiam i będę wybielac.

Gość gość
.u..

Gość gość
Skutecznie to wydaje mi się, że można wybielać u dentysty, jednak ja sobie poczekam trochę czasu, ponieważ noszę stały aparat na zębach, zakładany u dr Iwony Gnach-Olejniczak :)

Gość gość
Paski działają. Ja stosowałam 2x juz w odstępie kilku lat i efekt był rewelacyjny! Miałam Blend a Med. Nie trzeba wybielać u dentysty. Paski są tańsze a efekt zadowalający.

Gość gość
Moim zdaniem takie rzeczy są słabe, już lepiej iść na wybielanie do dentysty - efekt jest o wiele lepszy. :) Ja wybielałam zęby w http://dentarama.pl/ i już po jednym zabiegu widać dużą różnicę.

Gość agapoznan
Używałam tych pasków, były bardzo niewygodne w użyciu, zęby po nich bardzo mnie bolały a efekt tylko "na chwilę". Po czasie spróbowałam metody Martuni, teraz mam nareszcie białe zęby takie o jakich marzyłam https://metodamartuni.wordpress.com/

ja uzywalam takich nakladek wybielajacych iwhite, sa tez dosc drogie bo 90 zl, ale zamawialam na ich stronie i byla akurat pasta gratis :D (a normalnie tez cos kolo 30 zl) efekty super, mysle ze warte swojej ceny

Też myślę, że warte, zwłaszcza, że daje efekty. A wybielanie w gabinecie jest dużo droższe.

Gość gość
ja mam 4 odcienie jaśniejsze zęby po iwhite polecam :)

Gość gość
Ja używałam pasków, ale jak dla mnie było z nimi za dużo zabawy :) Używam już od jakiegoś czasu nakładek iWhite i po pierwsze są wygodne, a po drugie efekty są super :)

Najlepiej to udać się do gabinetu, który zajmuje się wybielaniem zębów. Będą to profesjonaliści w swojej dziedzinie więc na pewno efekty wybielania będą świetne i zapewne zabieg będzie bezbolesny. Jeżeli chcesz to sprawdź ofertę studio wybielania zębów "Piękny Uśmiech" w Poznaniu - tel.509 180 160 i strona http://www.piekny-usmiech.pl

Gość gość
a coś taniego może ktoś polecić??

Kup w aptece zestaw do wybielania w domu Dr Martin Schwarz.Tanie bezpieczne wybielanie.Żel dr martin schwarz home comfort starczy ci na 4 razy.