Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki gotowy sos do spaghetti?

Polecane posty

Gość gość

ze sloika albo z torebki? nie mam dzisiaj czasu gotowac, chce cos na szybko, ale fix knorra sie zepsul :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ze słoika. Np. Lowicz.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
wez ten z biedronki, niczym sie nie rozni od lowiczow i innych a jest tanszy :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
za daleko mam do biedry. a z torebki jaki jest najlepszy? winiary kto probowal? moze pomieszam z lowiczem ze sloika i bedzie cacy :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Łowicz słodko kwaśny lub meksykański

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Boze wrzuc mieso mielone na patelnie zesmaz ook 3min dodaj czosnek zalej sokiem pomidorowym dodaj oregano szczypta cukru ,soli zagotuj I gotowe w miedzy czasie ugotujesz makaron sos zajmuje tyle czasu co gotowanie makaronu poco kupowac ,a I ser zolty

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Bez znaczenia, bo kazdy smakuje gównianie. Skoro smak fixu knorra Ci pasuje to znaczy, ze nie masz wielkich wymagań smakowych, wiec kupuj co jest

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Przecież te torebkowe sosy w ogóle nie mają smaku, te ze słoika może jakościowo super nie są, ale przynajmniej jakiś smak mają i mogę zrozumieć, że jak człowiek w potrzebie to z nich skorzysta, ale żeby jeść te torebkowe to nieogarniam ;/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
gość dziś Boze wrzuc mieso mielone na patelnie zesmaz ook 3min dodaj czosnek zalej sokiem pomidorowym dodaj oregano szczypta cukru ,soli zagotuj I gotowe w miedzy czasie ugotujesz makaron sos zajmuje tyle czasu co gotowanie makaronu poco kupowac ,a I ser zolty x dokładnie. albo kup pomidory w puszce/passatę, dodaj cebulę i czosnek w proszku, jakieś zioła prowansalskie i skrój jakąś wędlinę. to wersja jeszcze szybsza. aż się ręce załamują, jak czytam takie pytania. masz czas zaglądać do neta, a brakuje ci 15 min na przygotowanie obiadu? i jeszcze kupujesz tą syfiastą chemię w słoikach, przepłacając. a później płacz "piniędzy ni ma/gruba jestem".

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
raz na jakis czas mozna zrobic cos na szybko, sosu z soku nie zrobisz w 5 min jak gotowego bo wyjdzie wodniste gowno. a knorr teraz rzeczywiscie nie ma smaku, ale kiedys bardzo dobry byl wiec pytam o jakis zamiennik, i o co ten bol d**y?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
dokładnie. albo kup pomidory w puszce/passatę, dodaj cebulę i czosnek w proszku, jakieś zioła prowansalskie i skrój jakąś wędlinę. to wersja jeszcze szybsza. x no bardzo szybka glabie. a wedline tez pieczesz sama w domu czy kupujesz? Bo przeciez upieczenie takiej wedlinki to tylko pol godzinki w piekarniku, nie narobisz sie, a jakie zdrowe!! Nie to co ten kupny syf ;) x idiotki...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
To zagesc lyzeczka maki lub uzyj pomidorow w puszce zmiksuj I juz wodniste gowno nie jest wodniste a jak dasz odpowiednio duzo miesa to tez nie jestbwodniste widac ze nie robilas z soku a sie wypowiadasz sok mozna tez zredukowac

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
to kup passatę pomidorową, matko, co za gospodyni! albo pomidory w puszce, 30 sekund blenderem żyrafą, na patelnię, dodajesz przyprawy i gotowe. kobieto, ty umiesz gotować?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
spaghetti zaklepywac maka hahah znawczynie kuchni sie znalazly, to jest niby ta zdrowsza wersja? przy okazji up*****le blender i milion garow, a redukcja chwile zajmuje a ja chcialam jak najszybciej i pytalam o GOTOWY SOS a nie przepis na szybkie spaghetti bo takie juz robilam i w d***e mam wasze zlote rady, dlaczego? Patrz wyzej. Nie umiecie czytac sieroty?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Knorr fix zawsze smakowal jak gowno w papierku, zreszta jak wszystkie gotowe sosy. Jajecznice sobie zrob jak nie masz czasu gotowac, a nie nabijasz kabze producentom tego syfu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
zrobilam juz i jest dobre. zaczynam rozumiec waszczykowskiego obawy wzgledem wege, bo jak widze nastala era nazi food.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
może jestem dziwna,ale uwielbiam sosy knora z torebki...mój ulubiony to 4 sery z brokułami,rarytas,specjalnie go sobie robiłam. Domowy nie jest taki dobry. Wszyscy dziwili mi sie,żę tak to lubie,że niby mdłe i śmierdzi gumą,no nic,dla mnie pyszne i tyle :D Dobry też jest napoli i smakował mi sos mieszany - robiony domowy w połączeniu z napoli knorra. Lubiłam też zupe ser w ziołach i cebulową. Te sosy ze słoika za to mi nie smakują. Winiary też nie. A jak ja robie spaghetti to jest przepyszne,wiadomo,że lepsze takie niż kupne no ale to zajmuje troche czasu takie gotowanie,nie jest to dla mnie 10 minut.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość trellka
ja kupuję sosy z primo gusto, są naprawdę bardzo dobre, ze świeżych warzyw, lepsze niż te w słoikach.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość viliczka
ja też znam makarony primo gusto, zawsze je kupuję bo są z pełnoziarnistej mąki durum, więc najwyższej jakości, a na jakość jedzenia zawsze zwracam bardzo dużą uwagę.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość vickova
mi ostatnio zasmakowały gotowe sosy z primo gusto są naprawdę bardzo smaczne, maja dobry skład i nie zawierają konserwantów, a to dla mnie podstawa w daniach gotowych.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ulejka
ja akurat z primo gusto kupuję gotowe przeciery pomidorowe na bazie których robię sobie sosy, kupuję te bo są dostępne w kartoniku, a ostatnio przeczytałam że te przeciery i pomidory w puszcze mogą być rakotwórcze więc się wystrzegam.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gośćEla
Ten z Łowicza boloński zdecydowanie najlepszy. :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×