Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie którzy chcą za uchodźcami

Polecane posty

Gość gość

powinni iść do takiego np. Bury Park w UK .Kobiety wyjdzcie tam bez burki i bez chłopa to na 90% za 10 minut przebywania tam zostaniecie zgwałcone i pobite,po takim doświadczeniu możecie pisać o tym jak ci tzw"uchodźcy" wzbogacają nas kulturowo. Popatrzcie czym grozi wejście do takiej dzielnicy opanowanej przez muzumłanów z krzyżem https://www.youtube.com/watch?v=HKR75uWgx5U I pamiętajcie,że ci ludzie to byli kiedyś uchodźcy.Taki kur/wa szacunek nam dają ,my europejczycy daliśmy im dom a oni tak się zachowują NA NASZEJ ZIEMI

Gość gość
Mieszkało sie jakiś czas na Bury Park i nikt tam krzywdy bez powodu nie zrobił.Oczywiście nie parodowało się z krzyżem.

Mieszkało sie jakiś czas na Bury Park i nikt tam krzywdy bez powodu nie zrobił.Oczywiście nie parodowało się z krzyżem. x ten post jest jawną akceptacją agresji wobec chrześcijan. wy, lewackie szczury, jesteś GORSI niż muzułmanie. krzyżowalibyście nas do spółki z nimi, jakobińskie pomioty

o czym mowa.... wpuściliście tych morderców i gwałcicieli do chrześcijańskiej Europy, żeby nas wymordować i panować wraz z nimi.

Gość gość
Do Broken ,,Kobiety wyjdzcie tam bez burki i bez chłopa to na 90% za 10 minut przebywania tam zostaniecie zgwałcone i pobite,po takim doświadczeniu możecie pisać o tym jak ci tzw"uchodźcy" wzbogacają nas kulturowo" Tak powyżej napisał autor a tak nie jest.Mieszkałem tam to wiem jak jest.

czemu poprzedzasz swoją odpowiedź na pierwszy post "do Broken", skoro ja odpowiedziałam lewackiemu pomiotowi z drugiego postu?

Gość gość
gość dziś x facet jesteś więc nikt cię nie wciągną w krzaczory

Gość gość
17:59 i 18:10 to ta sama osoba czyli ja.

Gość gość
Do 18:14 Wiele kobiet tam mieszkało i mieszka dalej.Nie zostały zgwałcone także nie przesadzajcie.

Nie zostały zgwałcone także nie przesadzajcie. x lajkujesz fejsa Szczuki? "Jak zaczną gwałcić, wtedy zaczniemy się martwić".

Gość gość
Oczywiście kur/wa To mnie zawsze tu zadziwia.Ktoś napiszę post o uchodźcach w niemczech to nagle po 5 minutach znajdzie się osoba(lewak oczywiście),która twierdzi,że w niemczech mieszka od 20 lat i migranci są mili.Napiszę o Szwecji to jakiś polak mieszkający w szwecji zaraz mi tu pisze.Nawet k***a bym napisał o honolulu to zaraz jakaś babka piszę o tym jak się jej mieszkało w tym honolulu. Przyznajcie się ludzie,że w d***e byliście,g****o widzieliście.Mieszkacie w Polsce,siedzicie przez komputerem na d***e i piszecie gdzie wy to nie mieszkaliście.Bo rzygam od takich kłamstw. Muzumłanie to największa zaraza dzisiejszych lat.Lewactwo to jest po prostu choroba umysłowa.Kłóciłem się 2 dni temu z pewną lewaczką i napisałem o tzw.uchodźcach ,którzy przybyli na Lesbos i tam rujnują wszystko i wiecie co napisała?Że"uchodźcy przybyli długą drogę w głodzie i cierpieniu to normalne że mają dość i są źli i wyładowują agresje ,to normalne" Po PROSTU LEWACTWO JEST CHORE ,tacy ludzie powinni zostać wygnani z kraju za zdradę.Jak można w ogóle stawać za tymi brudasami tego nie pojmuje,nasrane w bani w hooj.

Przyznajcie się ludzie,że w d***e byliście,g****o widzieliście. x no coś Ty,ale mają wspaniałych informatorów, po co żyć, jak mozna siedzieć i spijać słowa z ust Lisa i Sierakowskiego :classic_cool:

Gość gość
Bóg, Honor i Ojczyzna!!!