Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś zdradziłam swojego męża

Polecane posty

Gość gość

Dziś zdradziłam swojego męża, po kilku latach jego awantur,dreczenia mnie,jego wiecznego chlania,oraz braku rozmów że mną, a co ważne z braku sexu. Zdradziłam go z facetem bardzo przystojnym,bardzo inteligentnym,wysokim facetem, z którym mam romans od miesiąca. Było świetnie,w końcu moje ciało ogarnął dreszcz emocji,pełna ekstaza,poczułam się kobieta nie tylko matka i sprzątaczka. Na początku miałam moralniaka,ale przyjaciel mi powiedział se też mi się coś od życia należy. Zdradziłam mojego męża, gdyż to co zrobił już go nie kocham, a miało być tak pięknie Mąż wszystko zniszczył....

Gość gość
Powiem ci z mojego doświadczenia ze teraz bedzie jeszcze gorzej z mezem, bedziesz tylko myslec o kochanku zamiast zajac sie rodzina i mezem i to wszystko upadnie na dno. Nie oceniam cie, tak robi wiele kobiet, nawet moze kazda a jak nie robi kazda to mysli wtedy o innym. Kobiece serce jest pełne tajemnic. Ja jestem na odwyku od kochanka, dobrze mi idzie. Moje serce jest tak pełne tajemnic jak chyba zadne inne.

Gość gość
Nędzne prawo

Gość gość
A dlaczego ona ma sie zająć katem?popieprzylo Cię? Autorko dlaczego nie odejdziesz od niego?

Gość gość
Jak można miec romans od miesiąca A zdradzić dzisiaj. Co w takim razie jeat początkiem romansu.

Gość gość
Ciebie popieprzylo :)

Gość gość
Nie odejdzie od meza bo ja utrzymuje, bezrobotna zdradliwa babe utrzymuje frajer i tyle a ta sie gzdzi na lewo

Gość Ks Roman Augustyn
Będziesz się smarzyc w piekle cudzoloznico spowiedź i pokuta jedynym wyjściem dla Ciebie, może Pan Ci wybaczy może

Gość gość
Początkiem romansu jest juz myslenie o tym facecie, k******o, polki to k***y, ciagle chca czuc ciarki w brzuchu

Gość gość
Trzebabylo najpierw odejść od męża a później go zdradzać z czystym sumieniem. W związku najgorsza jest zdrada. A niby jeśli maz chla, bije itd a na końcu kobieta zdradzi to społeczeństwo powie ze kto jest gorszy? Kobieta. Bo myślą ze musi znieść wszystko a kto wszystko zaczął juz nie ważne.

Gość gość
Czyli jeszcze wczoraj miałaś od miesiąca romans a nie zdradziłaś męża. Dziwne.

Gość gość
Mąż powiedział, dziś nagle że chce wszystko naprawić, że mnie kocha że są dzieci, z płaczem do słuchawki mu powiedziałam że wszystko jest już stracone, że to on zepsuł wszystko. Kochanek świetny,myślę już o nim miesiąc. Gorzej bo ten kochanek potrafi omotac każda kobietę. A ja poszłam w to jak 16 latka

Gość gość
Dziś dopiero był sex Mąż był już spakowany, tylko nie chciał wyjść. Chore, poradzę sobie bez niego, mam dom pracę

Gość gość
Posluchaj jeśli maz chce spróbować wszystko naprawić to zgodz się i sprobuj. Bylas przy nim tyle lat a kochanka znasz miesiąc ?

Gość gość
Kochanek się marzy pasztetowi jednemu, do garów k***o!

Gość gość
Zdrada jest wtedy gdy się nie szanuje osoby która kocha, która wybacza, która jest mimo wszystko przyjacielem. I kocha nadstawiahac drugi policzek. Trwało to dlugo, miesiąc temu wszystko się wypaliło. Poznaliśmy się przez wspólnych znajomych.

Gość gość
Tak miesiąc znam kochanka. Wszystko we mnie wygasło.... To był długi proces zabijania mojej miłości... To nie z dnia na dzień Pozatym nie jestem pasztety daruj sobie ;)

Gość gość
C**a swedzi babe do *******a

Gość gość
gdybyś to przekazała księdzu w konfesjonale , to byś zwyciężyła . A tak , ci co to czytają nie dadzą tobie przecież zwycięstwa.