Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy bylibyście w stanie odbić innemu kobietę?

Polecane posty

Gość gość

Czy bylibyście w stanie odbić innemu kobietę? Spełniającą wszystkie wasze wymagania (np. uroda, inteligencja, wykształcenie, poczucie humoru, podobne poglądy, bratnia dusza...) Co byście zrobili, gdybyście spotkali taką kobietę?

Gość gość
jezeli ma srednio w zwiazku i odzajemnia choc troche Twoja uczucia, to jak najbardziej

Gość gość
ja bym chciała, zeby taki jeden o mnie zawalczył, jednak moge tylko pomarzyc..bo ma zone, wiec pewnie nigdy sie nie odwazy nawet jak mu taka stanie na drodze co spelnia wszystkie jego wymagania...a sama nawet mu nie dam sygnału, ze bardzo mi zalezy, bo to byloby nie wporzadku wobec jego rodziny..dwa moze sie odkocham

Gość gość
dziś to zależny czy sam jesteś wolny...bo wiadomo zawsze znajdziemy w życiu jakaś bardziej mądra, ładniejsza itp. zależy tez ile czasu sie znacie? bo miesiac to za malo, jak mija rok i nadal czujesz cos to mozna walic smialo, bo juz chyba jakas milosc po takim czasie

Gość gość
wolny ale mam swoje zasady

Gość gość
Tak jak kobieta wykazuje mną zainteresowanie będąc w związku to znaczy że woli mnie niż swojego fagasa leszcza i chętnie ją przygarne. Niedługo zamietzam właśnie się zgłosić po taką jedną panne i odebrać ją jej frajerowi by trafiła w moje dobre ręce. Chuj mnie obchodzi jakiś frajer jak ja kogoś kocham z wzajemnością to to jest ważniejsze no najwidoczniej on jej miłości nie daje tylko ona mu służy do zaspokajania potrzeb fizycznych, gdyby się kochali to nie byłaby podatna na inne zauroczenia oraz miłości. I pieprze tego frajera skoro nie umie zadbać o swoją kobietę to jest cipą i mi go nie żal. Amen.

Gość przerost tresci nad forma
trzeba być debilem skoro teraz z tobą flirtuje to jak z tobę będzie tak samo będzie flirtowała z innymi.

Gość gość
ja bym nie potrafił komuś baby zabierać no chyba żeby się nią sam podzielił ze mną

Gość gość
nie mozna na sile.

Gość gość
Jak się zakocha to się nie myśli o jakimś tam obcym człowieku tylko by być blisko ukochanej ale to musi być takie uczucie na 100% bo jak tego nie ma to po co. Znajde se wolną no ale jak Cie trafi naprawdę to trudno z tym walczyć i tu nie chodzi o d**e ale sam trzymanie za rękę i spojrzenie w oczy daje dużą przyjemność.

Gość gość
gość dziś Popieram Cię i też uważam, że powinieneś walczyć. Kobiety czasem tkwią w takich związkach bez sensu i jeżeli kochają kogoś innego z wzajemnością to właśnie od mężczyzny zależy, z kim ona będzie. Jeżeli nie zawalczysz o nią, to ona jeszcze wiele lat spędzi w takim związku bez sensu. A ten jej facet pewnie nie będzie nawet miał Ci za złe, bo jeżeli się nie kochają.... . Kobieta musi mieć przekonanie, że jeżeli odejdzie to zrobi właściw******** będzie miała oparcie w mężczyźnie. Wiele kobiet wybiera niestety męki w związkach bez miłości, bo ten drugi facet, z którym się niby kochają nie umie podjąć odpowiednich ruchów, żęby ona czuła się bezpieczna.

Gość gość
dziś i jak to zrobisz? ej mala, kocham Cie badzmy razem ?

Gość gość
dziś to ile czasu musi minac zeby wiedziec, ze warto ja krasc innemu?

Gość gość
jak bardzo zalezy to mozna.

Gość gość
Ja mam identycznie , kocham ponad rok z wzajemnoscia ,ale jestem kobieta on w zwiazku .Zadne z nas nie podjelo krokow ,ja bo nie czuje sie na silach rywalizowac z inna , on tez bardzo niesmialy .Czy jako kobieta powinnam walczyc , to moja bratnia dusza kocham go na zaboj ale boje sie ze on nas kocha obie i wybierze ja.

Gość gość
od niego zalezy

dziś >>on nie jest nieśmiały tylko ma cię w nosie i nawet się nie odzywa :D chyba załozyłaś niedawno temat o tym ale widać że nadal nie rozumiesz że jak ktoś się nie odzywa to nie robi tego z milosci :D

Gość gość
Czyli kobiecie nie wypada walczyc ?

Gość gość
mylisz mnie z kims jestesmy w kontakcie

Gość gość
przerost tresci nad forma jak jak? normlanie przeciez jakby o mnie zawalczył to bym go kochała do konca zycia...nie bedzie tak jak teraz orbie z obecnym...ktos jak sie rozwodzi to pozniej tez? no nie?

.nie bedzie tak jak teraz orbie z obecnym...ktos jak sie rozwodzi to pozniej tez? no nie? >>historia lubi się powtarzać wliczając w to rozwody.

Czyli kobiecie nie wypada walczyc ? >>może chociaż masz charakterystyczne znaki które kodowanie tej strony nie rozpoznaje zapewne piszesz z jakiegoś urządzenia mobilnego być może ktoś uzywa takiego samego z dziwną czcionką ale w zestawieniu z tym infantylizmem uważam nadal że to ty założyłaś temat z X i Y kiem.

Gość gość
nie to nie ja , ale czytalam temat.

Gość gość
co inne jak sie bierze slub, bo: wypada, bo wpadka itp. kazdy sie moze pomylic, nie mowie o przypadkach jak ktos ma juz 3, 4 rozwod za soba..bo to wtedy ozacza,ze cos nie tak

Gość Zuzanna Amelia ææ
Troche dziwne pytanie - jak dla mnie. Przeciez to sie dosc czesto zdarza w zyciu. Mezczyzni odbijaja kobiety , kobiety odbijaja mezczyzn. Chociaz ja nie do konca wierze w solo odbijanie bez woli i wlasnego zaangazowania takiej odbijanej osoby. Do tanga trzeba dwojga.

Gość gość
"Chociaz ja nie do konca wierze w solo odbijanie bez woli i wlasnego zaangazowania takiej odbijanej osoby. Do tanga trzeba dwojga." no przeciez, nie inaczej

bo to wtedy ozacza,ze cos nie tak >>to prawie zawsze oznacza coś nie tak. jak ktoś raz się dobrze nie zastanowił to drugi raz te może zrobić pochopnie. ludzie rzadko uczą się na błedach o wiele częsciej je powtarzają.

Gość Zuzanna Amelia ææ
22.27 - Akurat tu sie nie zgodze. Kobiety czesto zaczynaja od zawarcia zwiazku malzenskiego. Im szybciej tym lepiej. Wtedy biora takiego co sie oswiadczy. Jak juz zalatwia swoje matrymonialne potrzeby to sie rozgladaja za lepszym. Dlatego zawsze bylam przeciwniczka malzenstw z kobietami ponizej 25. I nie skladalabym tu winy tylko na takie kobiety. Bo czym mysli facet , ktory wchodzi w taki zwiazek ?

Gość gość
tylko nie bujaj się w mezatce, bo to dziecinada. najpierw z nia pogadaj, czy tego chce, a potem dopiero walcz. inaczej przegrasz i jeszcze jej zycie zniszczysz. co za podejscie, ze jak ja kocham to ta osoba tez musi. to, ze z toba flirtowala o niczym nie swiadczy!!!

Im szybciej tym lepiej. Wtedy biora takiego co sie oswiadczy. Jak juz zalatwia swoje matrymonialne potrzeby to sie rozgladaja za lepszym>>no przecież pisze że idiotką będzie idiotką zawsze. super pomysl złapać co się trafilo a później wymieniac na lepszy model potwierdzasz tylko moje slowa bo od 2 3 bedzie lepszym modelem od 3, 4 i tak do ntego ktorym zazwyczaj jest smierc.