Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy bylibyście w stanie odbić innemu kobietę?

Polecane posty

Gość przerost tresci nad forma
to, ze z toba flirtowala o niczym nie swiadczy!!! >>oczywiscie ze swiadczy, ciekawe czy twój mąz podziela twoja logike.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Dlaczego zly pomysl ? Zalezy co jest celem takiej kobiety. Jesli celem jest przede wszystkim osiaganie wlasnych celow , a celem numer 1 jest malzenstwo to taka kobieta zacznie od malzenstwa. W takim ukladzie cel numer 1 zostanie osiagniety i mozna bedzie przejsc do celu numer 2 - lepsza opcja. Wydaje mi sie , ze za bardzo obwiniasz tu kobiete. Czy facet to - Twoim zdaniem - niedorozwiniety przyglup myslacy tylko penisem , ktory jest na tyle bezwolny , ze nie widzi w co wchodzi ? Badz sprawiedliwy.

no skąd ma widzieć przecież ona mu nie mówi jestem z toba ale licze ze jak trafi sie ktos lepszy to odejde jak tak mowi to ok ale watpię :D przedstawiasz mi jakieś debilne myślenie i jeszcze tłumaczysz że to logiczne, otrząsnij się bo coś z tobą chyba nie hallo. ludzie myslący jak piszesz to dla mnie cyniczni egoiści nie szanuje takich kompletnie.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Kobiecie , ktora zaczyna od malzenstwa , a potem zmienia na lepszy obiekt rzadko zalezy na szacunku goscia , ktory sie daje tak wkrecic. Mysle , ze raczej sama takiego nie szanuje i trudno jej sie dziwic. To tez moze byc powod do szukania lepszej opcji , ze facet stracil caly jej szacunek. Paradoksalne , nie ?

wybacz ale nie cche mi się zastanawiać nad logiką debila 🖐️

Gość Zuzanna Amelia ææ
Nie zastanawiaj sie bo to moze byc za trudne. Po prostu tak jest , ze jak facet daje soba krecic kobiecie , ktora go dodatkowo potem wymienia , to traci szacunek. Kolorowych

Gość gość
Jak kochasz to walcz o nią człowieku!

Gość gośćzycie
Zuzanna Amelia ææ pokrętna logika :/ czyli to co piszesz jest nielogiczne. Jeżeli mężczyzna oświadcza się kobiecie i te oświadczyny zostają przyjęte to dla niego jest logiczne ,ze ona jako dorosła kobieta decydując się na ślub z nim kocha go , szanuje i chce spędzić z nim życie. Pomijając wyjątki , wpadkę i inne .Gdyby wiedział ,ze kobieta postępuje nielogicznie i decyduje się na ślub z nim tylko dlatego ,ze chce wyjść za mąż to zapewne nie ożeniłby się z nią i to jest logiczne. Taka kobieta jest oszustka i w jej postępowaniu nie ma za grosz logiki.

Gość gość
Dyskretnie dopytaj co sądzi o odbijaniu partnera,wyczuje czy ma zasady moralne bo jeśli nie to po co ci ona?

Gość gośćzycie
Do tego tanga trzeba dwojga. Jak kobieta nie chce , nie zakocha się albo kocha tego z ,którym jest to możesz sobie co najwyżej nerki odbić. Próbować nie zaszkodzi , świat należy do odważnych ;) Jestem w zwiazku gdzie oboje odbiliśmy się swoim byłym ale my byliśmy oboje w związkach na odległość.

Gość gość
kobieta dzis sama chce odmiany. dopiero po fakcie dowiaduje sie maz jest w delegacji, lub chlopak sie pojawil...

Gość gośćzycie
Maz w delegacji tez czasami chce odmiany ;) i niby o czym to ma świadczyć ? ,ze wszyscy mężczyźni chcą odmiany ? Kobieta to tez człowiek jak i mężczyzna , jeżeli decydują się na zmianę partnera to znaczy ,ze coś w ich zwiazku nie działało.

Gość gość84
1) Jeśli to dziewczyna mojego przyjaciela lub dobrego kolegi to nie ma szans, nawet gdyby sama tego chciała. 2) Jeśli kolesia nie znam to i tak wychodzę z założenia, że nie czynie drugiemu tego, czego sam bym nie chciał. Tutaj już wybitnie musi to być nieudany związek, a dziewczę musi okazać czego chce. Generalnie odbijanie kogoś komuś uważam za dno. Człowiek to nie rzecz, że można go sobie brać i przestawiać w inne miejsce. Poza tym, jeśli jednemu da się odbić to zawsze istnieje spore prawdopodobieństwo, że i drugi raz to nastąpi.

Gość gośćjamdgptwm
to głupi stereotyp ze jak raz da się odbić to potem za jakis czas znowu pójdzie do innego bo sytuacje w związkach są rózne,moze kobieta być źle traktowana przez męza ,zdradzana ale ze względu na dzieci tkwi w związku itp

Gość gość
Mezczyzni nie maja z tym problemu

Gość gość
Znam pare która była w związku ale tak sie zakochali ze rzucili tamtych i sa b szczęśliwi i maja 2 dzieci

Gość gość
Odbić kobietę innemu? Pewnie by się dało, może nie każdą ale gdyby naprawdę chciał to kogoś bym znalazł. Pytanie tylko po co i czy byłbym w stanie takiej kobiecie zaufać, czy miałbym pewność, że nie da się odbić kolejnemu? W związku z tym pozostanę z tą, którą mam i której nikomu nie musiałem odbijać

Gość gość
Dlatego nigdy nie zrozumiesz jak to jest kochac z wzajemnoscia kogos zajetego.

Gość gość
Ja odbilem dziewczyne facetowi ale nieswiadomie. Dzielilo nas ponad 400 km I nie mialem zielonego pojecia, ze ona kogos ma I to od 3 lat prawie. Dowiedzialem sie dopiero po slubie, on na nim byl, nie potrafie sobie wyobrazic co wtedy czul, mam czasami wyrzuty sumienia, lecz nie jestem pewien, czy gdybym wiedzial to I tak walczylbym dalej.

ze chce wyjść za mąż to zapewne nie ożeniłby się z nią i to jest logiczne. Taka kobieta jest oszustka i w jej postępowaniu nie ma za grosz logiki. >>dokładnie. v jeżeli decydują się na zmianę partnera to znaczy ,ze coś w ich zwiazku nie działało. >>jak coś nie działa to się odchodzi a jak ktoś wymienia bo boi się odejśc zanim nie znajdzi ekogoś nowego to ma to swoją nazwę.

Pytanie tylko po co i czy byłbym w stanie takiej kobiecie zaufać, czy miałbym pewność, że nie da się odbić kolejnemu?>>otóż to. na pewno tatystycznie ryzyko jest większe jak ktoś ma do czegoś tendencje.

Gość gość
faceci lubia dzi/wki wiec chetnie by odbili

Gość gośćzycie
jak coś nie działa to się odchodzi a jak ktoś wymienia bo boi się odejśc zanim nie znajdzi ekogoś nowego to ma to swoją nazwę. v Masz racje , jak coś nie działa w zwiazku to powinno się odejść tylko nie zawsze tak się dzieje. Wiele ludzi jest ze sobą bo myślą ,ze kochają i ,ze to uczucie wiele przezwycięży a z czasem okazuje się ,ze jednak nie i czasem nowa osoba jest tylko bodźcem do podjęcia decyzji o rozstaniu. Tak nazywa się to zdrada :(

Gość gość
Zdrada???a co jezeli kobieta zdradza faceta a on z nia jest bo jednak nie ma dowodow ale wiele na to wskazuje i on tak czuje a dodatkowo poznaje kobiete,ktora zaczyna dla niego znaczyc o wiele wiecej i co wiecej ona jest nieszczesliwa w swoim zwiazku przez meza psychopate a jednak rodzi sie miedzy wami mocne uczucie???to jest zdrada czy błogosławieństwo???no pytam sie???dla mnie osobiscie to jest blogoslawienstwo...po wszystkich rozgoryczeniach pojawia sie ktos dzieki komu mozna byc szczesliwym.A czy ona bedzie szukac po jakims czasie nowego modelu???to chyba zakezy jak jej bedzie z toba albo tobie z nia...bo umowmy sie...to dziala w dwie strony!!!

Gość gośćzycie
gość dziś W obu przypadkach to jest niestety zdrada. Dla Was jest to wybawienie może i błogosławieństwo ale dla Waszych partnerów zdrada. W życiu nie wszystko jest zawsze czarne lub białe. Kazdy ma swoje sumienie , jeżeli nie czujecie się winni i jesteście ze sobą szczęśliwi to nie mnie osadzać Wasze postępowanie, to jest Wasze życie.

Gość gość
jak kocha to odbije

Gość gość
Temat stary jak świat, wielu to zrobiło, bez skrupułów.

Gość gość
A spotykacie sie z ta kobieta czesto?? Pracujecie razem? Zakochales sie w niej? Skad wiesz ze ona cos do Ciebie czuje?

Gość gość
Ja bym chciala odbic mezczyzne pewnej kobiecie ale nie czuje sie na silach.

Gość gość
Moja siostra cioteczna odbiła męża innej i mimo to są szczęśliwi i dzieci mają a tamta pierwsza dzieci nie chciała i juz raczej jej maz nie zostawi bo niedługo dziadkami będą. Zycie pisze różne scenariusze a stereotypy nie w każdym przypadku się sprawdzają.