Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o bardzo miłych osobach?

Polecane posty

Gość gość

Ale takich bardzo bardzo miłych.

Gość gość
ze sa mili i ze to dobrzy ludzie.Nie znoszę zato miałczacych falszywcow .

Gość gość
takie osoby istnieja, ale nie jest ich wiele, niestety... w dzisiejszych czasach rzadko spotyka sie mila osobe, taka, ktora szczerze z nami porozmawia, powie dobre slowo, pomoze, wyslucha i da wsparcie, to musi byc unikat

Gość gość
Masz na myśli kobietę czy mężczyznę?

Gość gość
Mężczyzne raczej u kobiety to jeszcze a u faceta? Nie jest irytujace i mało męskie?

Gość gość
dla mnie nie jest to irytujace, a mile :) moze wpadlas mu w oko? :)

Gość gość
"takie osoby istnieja, ale nie jest ich wiele, niestety... w dzisiejszych czasach rzadko spotyka sie mila osobe, taka, ktora szczerze z nami porozmawia, powie dobre slowo, pomoze, wyslucha i da wsparcie, to musi byc unikat." Ja taka byłam i na dobre mi to nie wyszło ;)

Gość gość
UWAZAJCIE na te mile,skromne osoby,czesto robiace z siebie ofiary jakie to one poszkodowane itp.. czesto sa to bardzo falszywe osoby,podstepne... mowice tak,a robiace co innego.. JUZ TO PRZERABIALEM....

Gość gość
Czym innym jest bycie miłym, a czym innym robienie z siebie ofiary. To dwie różne rzeczy.

Gość gość
paranoja,to już miłym być nie można bo o fałsz posądzają..ja tak lubie być miła i mówić ludziom komplementy

Gość gość
"Czym innym jest bycie miłym, a czym innym robienie z siebie ofiary. To dwie różne rzeczy." Dokładnie! Są też normalni mili ludzie;) Też nie lubię przesadnie skromnych, wiecznie narzekających ludzi. Lizusostwo nie ma nic wspólnego z byciem miłym.

Gość już niemiła
Bycie miłym to przekleństwo! Sama taka jestem i moje życie to porażka. Nikt nie szanuje osob miłych, takie osoby sa wykorzystywane. Teraz wiem ze w zyciu trzeba być egoistką i myslec o sobie i żeby tobie było dobrze a nie innym. AMEN